Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Binnenkort worden wij Hlprs!

Binnenkort worden wij Hlprs! Via één platform kunnen particulieren dan terecht voor verschillende diensten, zoals huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp én oppas.

 

Wat is Hlprs? 

Hlprs wordt uitgesproken als ‘helpers’. Dat is precies wat we aanbieden; een platform waar jij een helper kan vinden! Ze staan voor jou klaar om te helpen bij allerlei klusjes in en rondom het huis. Je kunt de helpers voor eenmalig boeken, bijvoorbeeld wanneer je de tuin zomerklaar gemaakt wil hebben, maar ook structureel behoort tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan wekelijks huishoudelijke hulp bijvoorbeeld. 

 

Hoe werkt het?

Je kunt heel simpel op het platform aangeven wanneer je welke dienst nodig hebt. Vervolgens kun je zelf uit een overzicht van alle helpers uit jouw buurt een dienstverlener kiezen plus hun uurtarief. Om je een handje te helpen bij het maken van de keuze kun je beoordelingen bekijken die de helper al eerder heeft ontvangen en lees je een korte introductie. Wanneer je een of meerdere helpers hebt geselecteerd die je aanspreken, worden zij eerst benaderd of zij de boeking willen accepteren. Als dat het geval is, ontvang je hier bericht van. Kunnen zij de boeking niet accepteren, worden andere helpers uit de buurt gevraagd of zij interesse hebben in de boeking. Vervolgens krijg jij dan de mogelijkheid een keuze te maken uit de helpers die interesse hebben.

 

Wat is er anders?

Het nieuwe platform Hlprs is gebruiksvriendelijk en ziet er hip uit! Veel verandert er verder niet, het wordt alleen allemaal een stuk makkelijker! Ben je op dit moment al klant van TuinKlushulp? Dan zal je van ons nog een mail ontvangen met uitleg, zodat we het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Deze mail ontvang je bij de overstap.

 

Het wordt snel bekend gemaakt wanneer de precieze overstap zal zijn van TuinKlushulp naar Hlprs! Interesse in een tuin- of klushulp? Dan kan je nu nog gewoon een aanvraag plaatsen op www.tuinklushulp.nl!

 

 

Waardeer dit blogbericht:
Zoveel beestjes zitten er in jouw kerstboom!
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 20 januari 2020