Stapelen de huishoudelijke klusjes bij jou ook zo op? Heb je te weinig tijd om te strijken of de was te doen? Blijf je steeds niezen en moet je er niet aan denken om alle hoekjes van het huis te gaan stoffen? Dan ben je misschien op zoek naar een huishoudelijke hulp en wij helpen je graag een handje mee!

Onze collega’s van Huiscleaning hebben een uitgebreide database aan betrouwbare hulpen die jou graag willen helpen met de huishoudelijke klusjes waar jij misschien iets minder tijd voor hebt of steeds maar niet aan toe komt.

Wist je dat het zelfs bewezen is dat je gelukkiger wordt van geld uitgeven aan diensten die jouw leven makkelijker maken? Onze collega Laura heeft een blog geschreven over maar liefst 8 voordelen waarom je vandaag nog een huishoudelijke hulp zou moeten nemen. 

 

Huiscleaning biedt een groot aanbod van gescreende huishoudelijke hulpen

• U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld die voldoet aan de wensen die u heeft aangegeven in het aanvraagformulier.

• U ontvangt alle gegevens van de huishoudelijke hulp (Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is ook mogelijk)  

• U ontvangt elke maand een factuur en u betaalt per bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso. De administratie is geregeld!

• U kunt gebruik maken van het inlogsysteem van Huiscleaning (gegevens hulp, overzicht facturen, voorbeeldcontract, werkschema, tips, communicatie met hulp, etc)

• 6 maanden garantie. Indien uw hulp binnen de 6 maanden garantie stopt, gaan wij kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe hulp.

Buiten dat, is het ook nog goed geregeld qua belasting, verzekeringen en hoef je je geen zorgen te maken over boetes voor zwart werken. Als je al een hulp hebt, en je stapt nu over, betaal je ook geen bemiddelingskosten 😉 

 

De prijs van je geluk?

Vanaf €13 per uur heb je al een huishoudelijke hulp. 

Vul een aanvraag formulier vandaag nog in, en laat anderen je helpen om meer tijd te hebben voor dingen die echt belangrijk zijn 😊