Gepensioneerde tuinman gezocht - €22,95 per uur

Gepensioneerde tuinman gezocht? TuinKlushulp beschikt over een uitgebreid bestand aan gepensioneerde tuinmannen. Zeer laag uurtarief van €22,95 per uur. Plaats nu uw aanvraag en wij gaan direct voor u aan de slag!

Onderhoud tuin

Heeft u een prachtige tuin en bent u op zoek naar iemand die uw tuin netjes bij wil houden? Of is uw tuin op dit moment wat minder mooi en kunt u wel wat tuinhulp gebruiken? In beide gevallen biedt TuinKlushulp uitkomst! Wij hebben meerdere (gepensioneerde) tuinhulpen bij u in de buurt beschikbaar. U hoeft alleen een aanvraag te plaatsen en wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Aan de hand van de beschrijving van uw klus zoeken wij een passende dienstverlener in uw regio. U kunt samen met deze dienstverlener een afspraak inplannen om de tuinopdracht uit te voeren. In overleg is het ook mogelijk om tuinafval af te laten voeren!

Soorten tuinklussen

Wilt u graag uw tuin winterklaar maken? Ook dat is mogelijk via TuinKlushulp. Onze tuinhulpen zorgen ervoor dat uw tuin bestand wordt tegen de strenge winter. Naast het winterklaar maken van uw tuin, kunt u voor nog veel meer tuinopdrachten bij TuinKlushulp terecht:

  • Planten water geven
  • Snoeien
  • Onkruid verwijderen
  • Schoffelen
  • Gras maaien

Staat uw tuinklus er niet bij? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op. We willen graag bekijken wat er mogelijk is. Onze gepensioneerde tuinmannen zijn tot veel in staat. U kunt ons bellen via het telefoonnummer 085-2013098 of stuur een WhatsApp naar 06-14911261. U kunt ook altijd een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TuinKlushulp: voordelen

Een gepensioneerde tuinman anvragen bij TuinKlushulp heeft veel voordelen. Zo hanteren wij een zeer laag tarief van slechts €22,95 per uur! Maar er is meer:

  • Snel een gescreende tuinman
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • Geen voorrijkosten
  • Administratie geregeld
  • Lokale dienstverleners

Lokale tuinmannen

Via onze website plaatst u heel eenvoudig een aanvraag. Wij vragen u om een korte omschrijving van de klus te noteren, zodat onze lokale tuinmannen een beeld hebben van de omvang van de klus. Zij kunnen vervolgens aangeven of ze wel of niet beschikbaar zijn. Aan de hand van de reacties op uw klus, creëren wij een passende match. U kunt zelf aangeven of u wel of geen reiskosten wil vergoeden (u betaalt nooit meer dan €10,-). Het uurtarief is €22,95, met een minimale afname bij van 1 uur (a €22,95).

Geen voorrijkosten

In tegenstelling tot andere aanbieders, hanteert TuinKlushulp géén voorrijkosten. U maakt eenvoudig een afspraak met uw voorgestelde tuinhulp en hij/zij komt op die dag de tuinklus voor u uitvoeren. Wanneer de tuinklus is uitgevoerd, ontvangt u van ons een factuur met de gewerkte uren. Het factuurbedrag kunt u vervolgens via bankoverschrijving naar ons overmaken. Super makkelijk en zo gedaan! Hierdoor hoeft u dus nooit meer contant geld in huis te halen om uw tuinman uit te betalen.

Gepensioneerde tuinman gezocht? Plaats nu uw aanvraag!

Bent u op zoek naar een gepensioneerde tuinman met veel tuinervaring? Wacht dan niet langer en plaats nu een aanvraag!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 - 215 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED