Goedkope tuinman gezocht - € 22,95 per uur

Goedkope tuinman gezocht bij u in de buurt? Wilt u graag dat uw tuin netjes wordt onderhouden? Of wilt u de tuin winterklaar maken? Bij TuinKlushulp zoeken wij voor u een gescreende tuinman voor slechts €22,95 per uur!

Gemiddelde kosten voor een tuinman

Via onze website regelt u snel en gemakkelijk een goedkope tuinman dichtbij huis. Wij zoeken bij u in de buurt een dienstverlener die op korte termijn bij u aan de slag kan. Wanneer wij een gescreende tuinhulp hebben gevonden, ontvangt u van ons bericht met zijn of haar contactgegevens. U kunt dan samen met de tuinhulp een datum inplannen om de klus uit te voeren. De minimale afname bij TuinKlushulp is 1 uur (a €22,95 per uur).

Aanvullend verzekerd bij schade

Een tuinman inschakelen via TuinKlushulp heeft veel voordelen. Naast onze zeer lage prijs (slechts €22,95 per uur), hanteren wij ook géén voorrijkosten! Is er schade ontstaan tijdens het uitvoeren van de tuinklus? TuinKlushulp is aanvullend verzekerd bij schade. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de betaling van uw tuinhulp: de administratie wordt voor u geregeld! Wij sturen u na uitvoering van de klus een factuur via de mail. Dit factuurbedrag maakt u per bankoverschrijving naar ons over en wij betalen vervolgens uw dienstverlener uit. U hoeft daarom nooit meer contact geld in huis te halen. Zo makkelijk kan het zijn!

Onkruid verwijderen, snoeien, gras maaien

Vraagt u zich af welke tuinklussen een goedkope tuinman voor u uit kan voeren? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Onkruid verwijderen
  • Gras maaien
  • Planten water geven
  • Schoffelen
  • Snoeien

Heeft u een ander soort tuinklus? En wilt u weten of wij u toch kunnen helpen? Bezoek dan ons helpcenter of neem contact op met ons hoofdkantoor via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08:30 – 17:00 uur. Liever contact via WhatsApp? App uw bericht naar 06-14911261 en wij sturen u zo snel mogelijk een berichtje terug!

Vraag nu een goedkope tuinman aan!

Goedkope tuinman gezocht? Plaats dan snel uw aanvraag via onze website en wij gaan direct voor u aan de slag. Wij helpen u graag.

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED