Gordijnen laten ophangen - € 22,95 per uur

Gordijnen laten ophangen in huis? En wilt u daar graag een ervaren kracht voor inhuren? Dan bent u bij TuinKlushulp aan het juiste adres. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte klusjesman bij u in de buurt. U betaalt slechts €22,95 per uur en wij hanteren géén voorrijkosten!

Hoe vraag ik klushulp aan?

Zoekt u hulp bij het ophangen van gordijnen? Of heeft u nog meer klusjes in huis liggen die u graag wilt laten uitvoeren? Onze klusjesmannen kunnen u met verschillende type klussen van dienst zijn. De meest voorkomende klussen zijn:

Hoe werkt het?

Een aanvraag plaatsen bij TuinKlushulp is snel en eenvoudig. Op onze website plaatst u een vrijblijvende aanvraag voor een dienstverlener bij u in de buurt. Hierna gaan wij direct voor u aan de slag. Zodra wij iemand hebben gevonden, brengen wij u in contact met een dienstverlener voor een eerste kennismaking. Bevalt dat? Dan kan de klusjesman snel bij u aan het werk!

Voordelen TuinKlushulp

Wanneer u gordijnen wilt laten ophangen door een professional van TuinKlushulp, profiteert u direct van verschillende voordelen:

  • Laag uurtarief van € 22,95 per uur
  • Betrouwbare en gescreende dienstverleners
  • Snel contact met een ervaren dienstverlener
  • Administratie is voor u geregeld
  • TuinKlushulp is al meer dan 10 jaar actief in de dienstverlenende sector

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ons ook via WhatsApp een berichtje sturen: 06-14911261.

Géén voorrijkosten

TuinKlushulp probeert de prijs zo voor het uitvoeren van een klus zo laag mogelijk te houden. Daarom hanteren wij, in tegenstelling tot andere aanbieders, géén voorrijkosten! U betaalt slechts €22,95 per uur (all-in), met een minimale afname van 1 uur. Via TuinKlushulp werken uitsluitend gescreende dienstverleners om de kwaliteit van onze dienstverlening zo hoog mogelijk te houden. Alle klusjesmannen worden door ons beoordeeld op onder andere betrouwbaarheid, werkervaring en motivatie. Ook voeren we bij iedere dienstverlener een referentiecheck uit. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare tuin-klushulp!

Gordijnen laten ophangen door een professional!

Wilt u spoedig hulp om uw gordijnen op te laten hangen? Plaats dan nu uw aanvraag bij TuinKlushulp en wij helpen u snel!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED