Handyman Amersfoort - € 22,95 per uur

Handyman in Amersfoort gezocht? TuinKlushulp regelt voor u een handige klusjesman bij u in de buurt voor slechts €22,95 per uur. Géén voorrijkosten! Binnen 2 minuten heeft u al een aanvraag geplaatst!

Allround klusjesman voor allerlei klusjes in huis

Heeft u zelf twee linkerhanden? Of komt u vanwege tijdgebrek niet toe aan allerlei klusjes in huis? Schakel dan snel en gemakkelijk een handyman in via TuinKlushulp! Wij beschikken over een uitgebreid bestand aan gescreende klusjesmannen in de omgeving van Amersfoort. Zij helpen u graag met allerlei klussen in huis. Van kleine klussen (lampen ophangen, monteren van meubels) tot aan een complete laminaatvloer leggen. Bij TuinKlushulp helpen we u graag! En dat alles voor een klein prijsje van €22,95 per uur. Ook de volgende klussen kan een handyman in Amersfoort voor u uitvoeren:

  • Ophangen spiegels, schilderijen, lampen
  • Leggen van laminaat
  • Plaatsen van kranen, sloten, deuren
  • Monteren van (Ikea) meubels
  • Schilderwerk

Staat uw klus er niet bij? En twijfelt u op de klus niet te groot is voor onze klusjesmannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 085-2013098. U kunt ons ook een berichtje sturen via WhatsApp: 06-14911261. Wij proberen u dan zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien!

Hoe werkt het?

Zoekt u op korte termijn een ervaren klusjesman? Dan kunt u via onze website snel en eenvoudig een handyman in Amersfoort en omgeving aanvragen. Hierna gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte klushulp bij u in de buurt. Zodra wij een kandidaat beschikbaar hebben, sturen wij u zijn/haar contactgegevens via mail. U kunt dan direct contact opnemen met deze dienstverlener om een afspraak in te plannen. De klusjesman kan daarna snel bij u aan het werk!

Waarom TuinKlushulp?

Een handyman in Amersfoort aanvragen via TuinKlushulp heeft véél voordelen:

  • Laag uurtarief van € 22,95 per uur
  • Betrouwbare en gescreende dienstverleners
  • Snel contact met een ervaren handyman in Amersfoort
  • Administratie is voor u geregeld
  • TuinKlushulp is al meer dan 10 jaar actief in de dienstverlenende sector

Regeling dienstverlening aan huis

TuinKlushulp werkt uitsluitend met gescreende klusjesmannen. Dat houdt in dat alle klusjesmannen uitgebreid en persoonlijk door TuinKlushulp worden gescreend. Ze zijn daarbij onder andere beoordeeld op betrouwbaarheid, relevante werkervaring en motivatie. Wij koppelen u dus altijd aan een betrouwbare dienstverlener die 'wit' voor u komt werken. Alle tuin-klushulpen werken namelijk voor particulieren via de 'regeling dienstverlening aan huis'. Op deze manier kunt u heel gemakkelijk en zonder lasten en handyman inhuren voor klussen in huis!

Vraag een handyman in Amersfoort aan!

Wilt u op korte termijn één of meerdere klusjes in huis laten opknappen? Plaats dan nu uw aanvraag en wij vinden voor u een lokale dienstverlener.

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED