Hulp in de tuin - €22,95 per uur

Hulp in de tuin gezocht? TuinKlushulp koppelt u aan een betrouwbare klushulp bij u in de buurt. We hanteren een zeer laag uurtatief van €22,95. Géén voorrijkosten en snel geregeld. Plaats snel uw aanvraag!

Werkzaamheden tuinhulp: snoeien, gras maaien

Hulp in de tuin gevraagd? Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het onderhouden van uw tuin? En bent u op zoek naar een betaalbare, betrouwbare tuinman bij u in de buurt? U kunt voor alle kleine klussen in de tuin terecht bij TuinKlushulp:

  • Schoffelen
  • Gras maaien
  • Planten water geven
  • Onkruid verwijderen

De tuinmannen die via TuinKlushulp bij u aan de slag gaan, werken via de 'regeling dienstverlener aan huis'. Dankzij deze regeling is het voor particulieren mogelijk om voordelig een dienstverlener in te huren. De hulp in de tuin gaat volledig 'wit' voor u werken, zonder dat u zelf iets hoeft te regelen. De betaling van uw tuinhulp loopt via TuinKlushulp per bankoverschrijving. De administratie is dus volledig geregeld!

Gescreende tuinhulpen

Bij TuinKlushulp werken wij uitsluitend met gescreende dienstverleners. Een gescreende tuinhulp van TuinKlushulp weet wat er gedaan moet worden. Onze dienstverleners zijn niet alleen kundig, maar ook zeer betrouwbaar. Wanneer wij hem/haar aan u voorstellen, hebben ze een grondige screening doorlopen. Allereerst moeten zij slagen voor een onafhankelijk integriteit interview, waar onder andere betrouwbaarheid en integriteit centraal staan. Als zij hier een ruim voldoende voor halen, nemen wij contact op voor een aanvullend intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek bespreken we onder andere hun motivatie en relevante werkervaring. Ook voeren wij altijd een referentiecheck uit bij een eerdere werkgever. Alleen wanneer een hulp in de tuin op alle punten slaagt, zetten wij hem/haar in bij onze klanten. Op deze manier weet u zeker dat u een betrouwbare tuinkracht inschakelt. Afspraken maakt u altijd rechtstreeks uw voorgestelde tuinman.

Tuinhulp zoeken

Bij TuinKlushulp betaalt u slechts €22,95 per uur en wij hanteren géén voorrijkosten. De minimale afname bij TuinKlushulp is 1 uur (a €22,95). U kunt zowel voor eenmalige als voor structurele tuinklussen bij ons terecht. Via onze website plaatst u heel eenvoudig een aanvraag. Aan de hand van de omschrijving van uw klus gaan wij op zoek naar een geschikte dienstverlener bij u in de buurt. U kunt zelf aangeven of u wel of geen reiskosten wil vergoeden (u betaalt nooit meer dan €10,-).

Waarom TuinKlushulp?

  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • Geen voorrijkosten
  • Administratie geregeld
  • Snel een gescreende tuinman
  • Lokale dienstverleners

Hulp in de tuin aanvragen?

Heeft u interesse in een betrouwbare tuinman? Plaats dan snel een aanvraag bij TuinKlushulp en wij zoeken een tuinman bij u in de buurt!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED