Ikea kast monteren - €22,95 p/u

Wilt u een Ikea kast laten monteren door een handige klushulp? Dan bent u bij TuinKlushulp aan het juiste adres! Wij regelen voor u een geschikte dienstverlener voor slechts €22,95 per uur. Wacht dus niet langer en plaats snel een aanvraag voor een handige klusjesman bij u in buurt.

Handige klusjesman gezocht?

Heeft u een nieuwe Ikea kast gekocht en zoekt u professionele hulp bij het monteren? TuinKlushulp helpt u daar graag bij! Een bouwpakket is vaak erg handig om te vervoeren, maar het kost een hoop tijd en moeite om deze goed in elkaar te zetten. Houdt u aan het einde ook altijd nog schroeven over? En wilt u niet meer urenlang bezig zijn met het monteren van een Ikea kast? Schakel dan de hulp in van de klusjesmannen van TuinKlushulp.

Gunstig uurtarief

De klusjesmannen die via TuinKlushulp werken, zetten uw meubel binnen korte tijd in elkaar. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Een aanvraag plaatsen kan heel gemakkelijk via onze website (minimale afname van één uur a €22,95). Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan wij direct op zoek naar een geschikte dienstverlener. Daarnaast hoeft u de klusjesman niet contact te betalen: wij verzorgen de hele administratie! Ikea montageservice bij TuinKlushulp heeft veel voordelen:

  • Laag uurtarief van € 22,95 per uur
  • Géén voorrijkosten
  • Betrouwbare en gescreende dienstverleners
  • Snel contact met een geschikte klusjesman
  • Administratie is voor u geregeld
  • TuinKlushulp is al meer dan 10 jaar actief in de dienstverlenende sector

Goed bereikbare klantenservice

Twijfelt u over het aantal uur dat er nodig is voor de montage van de kast? Of wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier of stuur een Whatsapp via 06-14911261. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 – 17:00 uur op het telefoonnummer 085-0013029.

Wilt u een Ikea kast laten monteren?

Heeft u interesse in de Ikea montageservice van onze ervaren klusjesmannen? Plaats dan snel een (vrijblijvende) aanvraag en wij koppelen u zo snel mogelijk aan een klusjesman bij u in de buurt.

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED