Klusjesdienst - €22,95 per uur

Klusjesdienst gezocht voor een klein prijsje? Dan bent u bij TuinKlushulp aan het juiste adres. Wij hanteren een zeer gunstig uurtarief van slechts €22,95 per gewerkte uur. Géén voorrijkosten en wij zoeken dichtbij huis een geschikte dienstverlener. Wacht dus niet langer en vraag nu een ervaren klusjesman aan!

Géén voorrijkosten

Onze klusjesdienst werkt als volgt. Via onze website plaatst u binnen 2 minuten een aanvraagvoor een gescreende klusjesman. Bij dit aanvraagformulier kunt u een beschrijving van de klus kwijt. Aan de hand van uw beschrijving, gaan wij op zoek naar een geschikte dienstverlener. U kunt zelf aangeven of u wél of geen reiskosten wil vergoeden (€0,19 per kilometer, met een maximum van €10,-). Voorrijkosten zijn niet aan de orde. De minimale afname bij TuinKlushulp is 1 uur (a €22,95). Wanneer wij een dienstverlener voor u hebben gevonden, ontvangt u via de mail zijn/haar contactgegevens. U kunt dan samen met de klushulp een afspraak inplannen om uw klusje(s) uit te laten voeren.

Waarom TuinKlushulp?

Bij TuinKlushulp werken wij altijd met lokale, gescreende dienstverleners. Op deze manier kan er vaak al op korte termijn een afspraak worden ingepland om de klus te klaren. Andere voordelen van Tuinklushulp zijn:

  • Verzekerde dienstverleners
  • Géén voorrijkosten
  • Slechts €22,95 per uur
  • Géén contante betaling (per bankoverschrijving)
  • Lokale dienstverleners

Betaling via bankoverschrijving

Heeft de klusjesman de klusjesdienst naar wens uitgevoerd? Dan hoeft u hem/haar niet contant te betalen, maar u ontvangt na afloop via de mail een factuur van de gewerkte uren. U kunt het factuurbedrag vervolgens via bankoverschrijving naar TuinKlushulp overmaken. Wij dragen verder zorg voor de uitbetaling van uw dienstverlener. Super makkelijk en zo gedaan! Bovendien zorgt u er op deze manier voor dat u een 'wit' een dienstverlener inhuurt. Uw klusjesman werkt via de regeling 'dienstverlening aan huis' en geeft zijn inkomsten netjes door aan de Belastingdienst.

Verschillende klussen in huis

U kunt voor verschillende klussen in huis een klusjesman aanvragen. U kunt hierbij onder andere denken aan de volgende klusjes:

  • Laminaat leggen
  • Monteren (Ikea) meubels
  • Schilderen
  • Plaatsen van kranen, deuren, etc
  • Ophangen lampen, sloten, deuren

Heeft u een andere klus in huis? En twijfelt u of de klus via TuinKlushulp kan worden uitgevoerd? Neem dan contact met ons op! Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar: 06-14911261.

Gescreende, lokale klusjesmannen

Bent u op zoek naar een betrouwbare klushulp bij u in de buurt? Wij zoeken voor u een dienstverlener die dichtbij woont. Op deze manier houden we de kosten zo laag mogelijk. Dankzij onze uitgebreide screening bent u bovendien altid verzekerd van een betrouwbare klusjesman.En dat alles voor slechts €22,95 per uur (géén voorrijkosten!).

Vraag hier uw klusjesdienst aan!

Heeft u interesse in een betaalbare klusjesman? Wacht dan niet langer en plaats nu uw aanvraag! Wij gaan direct voor u aan de slag.

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED