Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Klusjesman - €22,95 per uur

Klusjesman gezocht omdat u nog een aantal klusjes op de planning heeft staan? Komt u hier zelf namelijk niet aan toe? Of misschien wilt u gewoon graag een ervaren klusser inhuren voor een betaalbaar tarief. Dan bent u bij TuinKlushulp aan het juiste adres. Via ons huurt u een ervaren dienstverlener in voor het vaste uurtarief van €22,95 (all-in).

Hoe werkt het?

Een aanvraag plaatsen gaat gemakkelijk en snel online. Bij de aanvraag geeft u een korte beschrijving van de klus en kunt u uw wensen voor de dienstverlener kwijt. Aan de hand van uw aanvraag, gaan wij op zoek naar een geschikte klusjesman die bij u de klus kan komen klaren. Wanneer wij iemand voor u hebben gevonden, ontvangt u de contactgegevens van de dienstverlener. U kunt dan direct een afspraak maken met diegene.

Gunstig uurtarief

Een gescreende klusser kost u slechts €22,95 per uur (all-in). In principe bent u zelf verantwoordelijk voor het benodigde materiaal en gereedschap die de klusjesman nodig heeft. Heeft u zelf geen materiaal? Dan kunt u in onderling overleg met de klushulp ook afspreken om zelf materiaal mee te nemen. De klusjesman kan hier extra kosten (kleine vergoeding) voor in rekening brengen. 

Regeling dienstverlening aan huis 

De klusjesmannen werken bij TuinKlushulp via de regeling 'dienstverlening aan huis'. Met behulp van deze regeling is het voor particulieren mogelijk om voor een laag tarief een klusjesman in te huren. Bovendien is deze regeling volledig 'wit': de dienstverlener geeft zijn/haar inkomsten door bij de Belastingdienst. Kleine klussen in en om het huis zijn voor onze klushulpen gesneden koek. Wanneer u een dienstverlener inhuurt via TuinKlushulp, nemen wij u alle lasten uit handen. U kunt samen met de klushulp een afspraak inplannen. Nadat de klus is afgerond, ontvangt u van ons via de mail een factuur met deze gewerkte uren. U maakt het factuurbedrag naar ons over en wij betalen vervolgens uw dienstverlener uit. Makkelijk & snel geregeld! 

Wat u kunt verwachten van de klusjesman?

  • Meubels monteren
  • Kranen, deuren, sloten etc. plaatsen
  • Schilderen
  • Lampen, schilderijen, spiegels etc. ophangen
  • Laminaat leggen

Staat uw klus hier niet tussen? Geen probleem! U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 085-2013098. Wellicht kunnen wij u dan toch helpen! Een grote klus, zoals het verbouwen van een complete woning, kan helaas niet door TuinKlushulp worden ingevuld. Hiervoor raden we aan een erkend klusbedrijf in te huren. U kunt hiervoor het contactformulier professional invullen.

Waarom TuinKlushulp?

  • Een gescreende klusser voor slechts €22,95 per uur.
  • U hoeft niet zelf op zoek naar een ervaren klusser.
  • Geen administratieve lasten.
  • Verzekerde dienstverleners.
  • Handig inlogsysteem met alle benodigde formulieren.

Vraag nu een klusjesman aan!

Heeft u een klushulp nodig voor kleine klussen in huis? Wacht dan niet langer en plaats snel uw aanvraag! Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, gaan wij op zoek naar een geschikte klusser die bij u in de buurt woont.

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED