Klusjesman in Amsterdam - €22,95 per uur

Klusjesman in Amsterdam gezocht voor klusjes waar u zelf alsmaar niet aan toe komt? Of misschien vindt u het gewoon fijn om ervaren dienstverlener in te huren die de juiste expertise heeft voor de klus? Met TuinKlushulp vindt u gemakkelijk en snel een klusser in die bij u in Amsterdam aan de slag kan. Dit alles voor een zeer betaalbaar tarief van €22,95 per uur!

Allround klusjesman gezocht?

Door een klussenier in Amsterdam in te huren via TuinKlushulp, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Snel en direct contact met de klusser uit de regio Amsterdam
  • Betrouwbare en gescreende klushulpen
  • Laag uurtarief van €22,95
  • Handig en overzichtelijk inlogsysteem
  • De administratie is geregeld
  • U betaalt enkel voor de verrichte werkzaamheden en komt nooit voor onverwachte kosten te staan

Kleine klusjes Amsterdam: lamp ophangen, laminaat leggen, etc

De klusjesman die bij u in Amsterdam aan de slag gaat, kan zeer uiteenlopende klussen uitvoeren. Iedereen die via ons klus bedrijf werkt, heeft een speciaal hiervoor ontwikkeld online integriteit interview met positief resultaat afgerond. Daarnaast hebben de klusjesmannen een intakegesprek gevoerd met één van onze medewerkers en hebben wij een referentiecheck gedaan. Hierdoor kunnen wij een goede inschatting maken van de kennis en ervaring van de dienstverleners. Onze klussers kunnen onder andere de volgende klussen uitvoeren:

Staat uw klus hier niet tussen? Geen nood! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Klusjesman spoed? 

Bent u met spoed op zoek naar iemand die u kan helpen bij het klussen? Volg dan onderstaande stappen: 

  • Stap 1: U plaatst een aanvraag voor een klushulp in Amsterdam via onze website. U kunt hierbij aangeven dat het spoed heeft!
  • Stap 2: Wij gaan direct voor u op zoek naar een klushulp. Zodra wij een geschikte klusjesman voor u hebben gevonden, kunt u contact opnemen met hem of haar om een afspraak te maken.
  • Stap 3: Wanneer dit contact goed bevalt, gaat de klushulp op de afgesproken datum bij u in aan de slag! 

Achteraf betalen via iDEAL

Is de klus door onze klussenier naar wens afgerond? Dan ontvangt u na afloop van ons een factuur van zijn/haar gewerkte uren. U kunt deze factuur heel eenvoudig via iDEAL of bankoverschrijving betalen. Onze betalingsprovider zorgt er vervolgens voor dat uw klushulp netjes uitbetaald wordt. Heeft u later weer een nieuwe klus? Laat het ons weten, dan koppelen we u weer aan dezelfde (of indien gewenst een nieuwe) klushulp. Zo hoeft u nooit meer zelf aan de slag.  Heeft u nog vragen? Raadpleeg dan eens ons helpcenter en bekijk de meest voorkomende vragen. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur ons een berichtje via onze live chat! We helpen u graag verder.

Goedkope klusjesman in Amsterdam inhuren?

Wilt u in Amsterdam een handige klusser inhuren? Wacht dan niet langer en plaats nu een aanvraag!

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED