Klusjesman Apeldoorn - €22,95 per uur

Klusjesman in Apeldoorn gezocht? Wordt de lijst met klusjes in huis die nog gedaan moeten worden ook steeds langer? TuinKlushulp helpt u graag! Wij zoeken een handige klusjesman in de omgeving van Apeldoorn. Zo heeft u meer tijd voor de leuke dingen in het leven. Wij hanteren een scherp uurtarief van €22,95. Wacht dus niet langer en plaats nu een aanvraag!

 

Snel een klushulp inhuren

Via onze website plaats je snel en eenvoudig een aanvraag voor een klushulp. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, gaan wij op zoek naar een gescreende klushulp bij u in de buurt die snel aan de slag kan gaan. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in de dienstverlenende sector en beschikken over een ruim bestand aan tuin-en klushulpen in heel Nederland. Wij koppelen u daarom aan een betrouwbare klusser en verzorgen daarnaast ook alle administratie. Waarom zou je nog langer wachten? Plaats nu een aanvraag! 

Achteraf betalen via iDEAL

De klusjesmannen in Apeldoorn die via TuinKlushulp aan het werk zijn, werken via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Ze hebben allemaal een persoonlijk intakegesprek gehad met één van de medewerkers van TuinKlushulp, waarbij we onder andere eerdere werkervaring en motivatie checken. Daarnaast controleren we alle gegevens van de klusser en voeren we een id-verficatie uit. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee:

   
 • De klushulp werkt wit
 • De administratie wordt door TuinKlushulp geregeld 
 • U betaalt een vast uurtarief van €22,95 (all-in)

Na afloop van de klus, krijgt u van ons bericht om de gewerkte uren goed te keuren via ons inlogsysteem. Wanneer de uren voor u akkoord zijn, sturen wij de factuur via email. U kunt dan eenvoudig en snel via iDEAL betalen, maar ook bankoverschrijving is mogelijk. U hoeft dus geen contant geld meer in huis te halen en de klusser krijgt het geld op zijn/haar rekening gestort. Super veilig en makkelijk!

Wat kunt u verwachten van een gescreende klushulp?

De klushulpen van TuinKlushulp kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

Staat uw klus hier niet tussen? Geen probleem! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! In de meeste gevallen kunnen wij u ook bij uw klus helpen. 

Klusjesman in Apeldoorn aanvragen

Heeft u interesse in de hulp van een klusser? Wacht niet langer en zet ons aan het werk. Wij vinden snel een geschikte klushulp bij u in de buurt. Slechts €22,95 per uur (all-in). 

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen

Uw voordelen

 • U hoeft niet zelf op zoek naar een tuin- / klushulp
 • Slechts €22,95 per uur
 • Géén voorrijkosten
 • Gescreende dienstverleners
 • Gemakkelijke betaling via iDEAL
 • Aanvullend verzekerd bij schade
 • Ruim 10 jaar ervaring

Uniek

Gescreende Hulp Tuinklushulp

Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED