Klusjesman in Delft - €22,95 per uur

Op zoek naar een klusjesman in Delft? Heeft u nog een aantal klusjes in huis liggen die zich maar blijven opstapelen? TuinKlushulp helpt u daar graag bij! Plaats nu uw aanvraag en wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte klusjesman in Delft! 

Uurtarief klusjesman

Via TuinKlushulp vindt u snel en gemakkelijk een klusjesman bij u in de buurt. U profiteert van veel voordelen:

  • Laag uurtarief: €22,95 (all-in)
  • Géén voorrijkosten
  • Betrouwbare en gescreende dienstverleners
  • Snel contact met een klusjesman in Delft
  • Administratie is voor u geregeld
  • TuinKlushulp is al meer dan 10 jaar actief in de dienstverlenende sector

Veelzijdige en ervaren klussers

Onze klusjesmannen in de omgeving van Delft zijn veelzijdig en kunnen u bij verschillende type klussen van dienst zijn. De meest voorkomende klussen zijn:

Staat uw klus hier niet bij en twijfelt u of onze klushulpen u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stuurt u liever een berichtje via uw telefoon? Ook dat is mogelijk via WhatsApp: 06-14911261. Wij proberen u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien!

Procedure

Bij TuinKlushulp kunt u snel en eenvoudig een klusjesman in Delft aanvragen. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte klushulp bij u in de buurt. Hebben wij een klusser gevonden? Dan ontvangt u via de mail zijn/haar contactgegevens. U kunt dan direct contact opnemen met deze dienstverlener om een afspraak in te plannen. Vaak kan de klushulp al op korte termijn bij u aan de slag!

Gescreende dienstverleners

TuinKlushulp werkt uitsluitend met gescreende klusjesmannen. Dat houdt in dat alle klusseniers uitgebreid en persoonlijk geselecteerd zijn door één van de medewerkers van TuinKlushulp. Daarbij staat betrouwbaarheid, relevante werkervaring en motivatie centraal. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een kundige timmerman die uw klusjes in en om huis snel kan uitvoeren! 

Vraag snel een klusjesman in Delft aan!

Heeft u een aantal klussen liggen waar u zelf maar niet aan toekomt? Vraag dan nu klushulp aan bij TuinKlushulp! 

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED