Klusjesman in Eindhoven - €22,95 per uur

Klusjesman in Eindhoven gezocht? Dan bent u bij TuinKlushulp aan het juiste adres! Bent u klaar met dat kleurtje op de muur en wilt u graag iets anders? Of misschien heeft u een nieuw meubelstuk gekocht bij IKEA, maar komt u er maar niet aan toe om die in elkaar te zetten? Wij helpen u graag met het vinden van een klusjesman bij u in de buurt die de klus voor u kan uitvoeren. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken om die klus waar u zo tegenop zag en heeft u meer tijd voor andere dingen. Slechts €22,95 per uur!

Goedkope klusjesman in Eindhoven

Voor een vast uurtarief van €22,95 kan de klusjesman bij u al één van de volgende klusjes komen doen;

Mocht uw klus hier niet tussen staan, is dat uiteraard geen probleem. In veel gevallen kunnen onze klussers de klus toch uitvoeren. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp of telefoon. U kunt ons uiteraard ook een email sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een bericht terug. 

Over ons

Wij hebben al ruim 10 jaar ervaring in de dienstverlenende sector. Daarom vinden wij snel een geschikte klusser voor u! De hulpen die TuinKlushulp aanbiedt, zijn gescreende, particuliere tuin- en klushulpen. Het screeningsproces bestaat uit het afnemen van een online integriteit interview én een persoonlijk intakegesprek met één van de medewerkers van TuinKlushulp. Wanneer een klusser voor beide onderdelen een voldoende scoort, wordt hij of zij pas ingezet bij onze klanten. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare klushulp

Voordelen

Een klusjesman in Eindhoven inhuren via TuinKlushulp brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Laag uurtarief van €22,95
  • Snel en direct contact met een klusser
  • Alle administratie is voor u geregeld. U ontvangt na de klus van ons een factuur die via iDEAL of bankoverschrijving betaald kan worden.
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • Gemakkelijk en overzichtelijk inlogsysteem met klustips

Hoe werkt het?

Via de website van TuinKlushulp plaatst u gemakkelijk en snel een aanvraag voor een klushulp. Zodra de aanvraag bij ons binnenkomt, gaan wij op zoek naar een geschikte klushulp bij u in de buurt. 

Een aanvraag plaatsen bij TuinKlushulp is gemakkelijk en vrijblijvend. U betaalt niets totdat wij een geschikte klusjesman in de omgeving van Eindhoven aan u hebben voorgesteld en de klus wordt uitgevoerd. De administratie is geregeld. Het enige wat u hoeft te doen, is contact opnemen met de gescreende klushulp die wij aan u gekoppeld hebben om de details van de klus door te spreken. U kunt dan samen ook direct een afspraak inplannen. Wacht dus niet langer en plaats gemakkelijk een aanvraag op onze website!

Interesse in een klusjesman in Eindhoven?

U betaalt slechts €22,95 per uur en géén voorrijkosten! Wacht niet langer en plaats nu een aanvraag bij TuinKlushulp! 

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED