Klusjesman in Gouda - €22,95 per uur

Klusjesman in Gouda gezocht? Staan er nog steeds een aantal klusjes in huis op de planning en komt u er zelf niet aan toe? En zoekt u een handige klusjesman die u hierbij op korte termijn kan helpen? Plaats dan nu een aanvraag bij TuinKlushulp! Wij vinden voor u een geschikte dienstverlener bij u in de buurt. Slechts €22,95 per uur! 

 

Goedkoopste klusbedrijf Gouda

Via onze website kunt u snel en eenvoudig een klushulp in Gouda en omgeving aanvragen. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, zetten wij uw klusopdracht uit onder onze gescreende klushulpen bij u in de buurt. Zodra wij een dienstverlener beschikbaar hebben, ontvangt u zijn/haar contactgegevens via de mail. U kunt direct contact opnemen om een afspraak in te plannen om de klus(sen) uit te laten voeren. Vaak kan de klusjesman al op korte termijn bij u aan de slag!
 

  1. Plaats online uw aanvraag
  2. U ontvangt bericht wanneer wij een klushulp beschikbaar hebben
  3. Wij maken de contactgegevens van de klussenier zichtbaar om een afspraak in te plannen. Snel geregeld!

Géén voorrijkosten

TuinKlushulp hanteert een zeer betaalbaar tarief van €22,95 per uur (all-in). In tegenstelling tot veel concurrenten, hanteren wij bovendien géén voorrijkosten! U betaalt uitsluitend voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de klusjesman. Om ervoor te zorgen dat wij zo snel mogelijk een geschikte dienstverlener voor u kunnen vinden, kunt u ervoor kiezen om een reiskostenvergoeding te verschaffen. U betaalt dan €0,19 per gereden kilometer (met een maximum van €10,-). 

Mogelijke werkzaamheden

De klushulpen van TuinKlushulp zijn zeer veelzijdig en kunnen u met verschillende klusjes in huis helpen. Denk hierbij aan:

Staat uw klus hier niet bij en twijfelt u of onze klushulpen u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan via Whatsapp (06-14911261), via mail

Waarom TuinKlushulp?

Een klusjesman in Gouda aanvragen via TuinKlushulp biedt u veel voordelen:

  • Laag uurtarief van €22,95 per uur
  • Géén voorrijkosten
  • Betrouwbare en gescreende dienstverleners
  • Snel contact met een dienstverlener in Gouda
  • Administratie is voor u geregeld: géén contante betaling
  • Goed bereikbare klantenservice
  • TuinKlushulp is al meer dan 10 jaar actief in de dienstverlenende sector

Klusjesman in Gouda aanvragen

Heeft u interesse in expertise van een timmerman in Gouda? Wacht dan niet langer en plaats nu een aanvraag bij TuinKlushulp! Wij gaan direct voor u op zoek naar een beschikbare klushulp. 

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED