Klusjesman in Haarlem - €22,95 per uur

Ervaren klusjesman in Haarlem gezocht? Heeft u nog steeds een aantal klusjes in huis liggen waar u zelf maar niet aan toe komt? Of bent u gewoon op zoek naar een ervaren klushulp? Aarzel dan niet en plaats nu een aanvraag bij TuinKlushulp! Wij vinden voor u een geschikte klushulp bij u in de buurt! 

 

Verschillende klussen in huis mogelijk

De klusjesmannen van TuinKlushulp zijn zeer veelzijdig en kunnen u met verschillende klusjes in huis helpen. Een aantal voorbeelden van klussen die onze klushulpen regelmatig uitvoeren:

Gescreende klushulpen 

Wij zetten uitsluitend gescreende klushulpen in bij onze klanten. Iedere dienstlener vult bij ons een online integriteit interview in en heeft een uitgebreid intakegesprek met één van onze medewerkers. Hierbij komt o.a. eerdere werkervaring en motivatie ter sprake. Vervolgens voeren wij ook nog een referentiecheck uit bij eerdere werk- of opdrachtgevers. Op die manier bent u verzekerd van een kundige klushulp die u kan helpen bij verschillende klusjes in huis. Via onze website vraagt u snel en eenvoudig een klusjesman in Haarlem en omgeving aan. Zodra wij een dienstverlener beschikbaar hebben, ontvangt u zijn/haar contactgegevens via de mail. U kunt direct contact opnemen om een afspraak in te plannen om de klus(sen) uit te laten voeren. Vaak kan de klusjesman al op korte termijn bij u aan de slag!

Spoedklus(sen) mogelijk: slechts €22,95 per uur!

Heeft u een spoedklus die dezelfde dag nog moet worden uitgevoerd? Ook daarmee kan TuinKlushulp u helpen! Noteer bij u aanvraag dat u de klus spoed heeft, dan proberen wij nog sneller een klushulp te vinden. Ook voor een spoedklus hanteren we een zeer betaalbaar tarief van €22,95 per uur (all-in). In tegenstelling tot veel concurrenten, hanteren wij bovendien géén voorrijkosten!

U betaalt uitsluitend voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de klusjesman. Om ervoor te zorgen dat wij zo snel mogelijk een geschikte dienstverlener voor u vinden, kunt u ervoor kiezen om een reiskostenvergoeding te vergoeden. U betaalt dan €0,19 per gereden kilometer (met een maximum van €10,-). Heeft u nog vragen? Of weet u niet zeker of onze dienstverleners uw klus kunnen uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn ook bereikbaar op WhatsApp: 06-14911261 of via website chat. In het weekend is onze klantenservice helaas gesloten, maar kunt u wel via ons helpcenter een antwoord op uw vragen vinden! 

Voordelen TuinKlushulp

Een klusjesman in Haarlem aanvragen via TuinKlushulp biedt u veel voordelen:

 • Laag uurtarief van € 22,95 per uur
 • Géén voorrijkosten
 • Betrouwbare en gescreende dienstverleners
 • Snel contact met een dienstverlener in Haarlem
 • Administratie is voor u geregeld
 • U betaalt achteraf via iDEAL of bankoverboeking.
 • TuinKlushulp is al meer dan 10 jaar actief in de dienstverlenende sector

Klusjesman gezocht in Haarlem?

Kies voor TuinKlushulp! Wij gaan graag voor u op zoek naar een kundige klushulp. Plaats een aanvraag online en wij vinden snel een geschikte dienstverlener bij u in de buurt. 

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen

Uw voordelen

 • U hoeft niet zelf op zoek naar een tuin- / klushulp
 • Slechts €22,95 per uur
 • Géén voorrijkosten
 • Gescreende dienstverleners
 • Gemakkelijke betaling via iDEAL
 • Aanvullend verzekerd bij schade
 • Ruim 10 jaar ervaring

Uniek

Gescreende Hulp Tuinklushulp

Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED