Klusjesman Leiden - €22,95 per uur

Klusjesman in Leiden gezocht? Dan bent u bij TuinKlushulp aan het juiste adres! Heeft u thuis nog een een aantal klusjes liggen waar u zelf niet aan toekomt? Of zoekt u gewoon een ervaren klusser die u hierbij kan helpen? Plaats dan nu uw aanvraag en wij gaan direct voor u op zoek naar een klusjesman bij u in de buurt.

Allround klusjesmannen

TuinKlushulp werkt uitsluitend met gescreende klusjesmannen. Dat houdt in dat alle klusjesmannen uitgebreid en persoonlijk geselecteerd zijn door één van de medewerkers van TuinKlushulp. Daarbij staat betrouwbaarheid, relevante werkervaring en motivatie centraal. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een kundige klusser die uw klusjes in en om huis snel kan uitvoeren! Onze klusjesmannen in de omgeving van Leiden zijn zeer allround en kunnen u bij verschillende type klusjes in huis van dienst zijn. De meest voorkomende klussen zijn:

 • Plaatsen van kranen, sloten, deuren
 • Ophangen lampen, spiegels, schilderijen
 • Monteren van (Ikea) meubels, kasten
 • Leggen van laminaat
 • Schilderwerk

Staat uw klus hier niet bij en twijfelt u of onze klushulpen u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ons natuurlijk ook een berichtje via WhatsApp sturen: 06-14911261. Wij proberen u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien!

Géén voorrijkosten

Bij TuinKlushulp hanteren wij een zeer voordelig uurtarief van €22,95 per uur (all-in)! Wij vragen, in tegenstelling tot andere bedrijven, géén voorrijkosten. De klusjesman komt graag bij u langs om een inschatting te maken van het aantal uur. Een aanvraag plaatsen is bovendien snel en eenvoudig. Naar aanleiding van de beschrijving van uw klus(sen) gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte klusjesman in Leiden en omgeving. Hebben wij een klusser gevonden? Dan ontvangt u via de mail zijn of haar contactgegevens. U kunt dan direct contact opnemen met deze dienstverlener om een afspraak in te plannen. Vaak kan de klushulp al op korte termijn bij u aan de slag!

Voordelen TuinKlushulp

Leiden. U profiteert van veel voordelen:

 • Laag uurtarief van €22,95 per uur (all-in)
 • Géén voorrijkosten
 • Betrouwbare en gescreende dienstverleners
 • Snel contact met een klusjesman in Leiden
 • Administratie is voor u geregeld
 • TuinKlushulp is al meer dan 10 jaar actief in de dienstverlenende sector

Vraag snel een klusjesman in Leiden aan!

Heeft u een aantal klussen liggen waar u zelf maar niet aan toekomt? Vraag dan nu een klushulp in Leiden aan bij TuinKlushulp!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED