Klusjesman in Nijmegen - € 22,95 per uur

Klusjesman in Nijmegen gezocht? TuinKlushulp helpt u daar graag bij. Wij beschikken over een uitgebreid bestand aan goedkope klusjesmannen in Nijmegen en omgeving. In elk huishouden is er wel een aantal klusjes dat maar blijft liggen en steeds wordt uitgesteld. Soms komt dat door een gebrek aan tijd, in andere gevallen omdat er meer linker- dan rechterhanden in huis zijn. Als u bij ons een vrijblijvende aanvraag plaatst, gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte klusjesman in Nijmegen.

Welke werkzaamheden zijn mogelijk?

Onze klusjesmannen in de omgeving van Nijmegen zijn veelzijdig en kunnen u bij verschillende type klussen van dienst zijn. De meest voorkomende klussen zijn:

Klusjesman gezocht prijs?

Een aanvraag plaatsen bij TuinKlushulp gaat snel en is erg eenvoudig. Op onze website plaatst u een vrijblijvende aanvraag voor een klusser in Nijmegen. Hierna gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte klushulp bij u in Nijmegen. Zodra wij iemand hebben gevonden, brengen wij u in contact met een dienstverlener voor een eerste kennismaking. Bevalt dat? Dan kan de klusjesman snel bij u aan het werk!

Gescreende dienstverleners

TuinKlushulp werkt uitsluitend met gescreende klusjesmannen in Nijmegen. Dat houdt in dat alle klusjesmannen uitgebreid en persoonlijk gesproken zijn door ons en daarbij zijn beoordeeld op onder andere betrouwbaarheid, ervaring en motivatie. Hierdoor kunnen wij een betere match garanderen, waardoor al uw klusjes in en om huis snel gedaan kunnen worden door een geschikte klusjesman.

Waarom TuinKlushulp?

Indien u een klussenier in Nijmegen aanvraagt met behulp van TuinKlushulp, profiteert u direct van verschillende voordelen:

  • Laag uurtarief van €22,95 per uur
  • Betrouwbare en gescreende dienstverleners
  • Snel contact met een dienstverlener in Nijmegen
  • Administratie is voor u geregeld
  • TuinKlushulp is al meer dan 10 jaar actief in de dienstverlenende sector

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn ook bereikbaar op WhatsApp: 06-14911261. 

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED