Klusjesman in Utrecht - €22,95 per uur

Zoekt u een handige klusjesman in Utrecht die een aantal klusjes voor u kan opknappen? Zoek dan niet langer: TuinKlushulp helpt u graag! Wanneer u via onze website een aanvraag plaatst, zetten wij uw verzoek uit onder onze klussers in Utrecht en omgeving. Meestal vinden wij al iemand binnen 1 a 2 werkdagen. U kunt dan direct contact opnemen met de klushulp om snel een afspraak te maken. Uurtarief: Slechts €22,95 per uur.

Voordelen van een klushulp in Utrecht via TuinKlushulp

Wanneer u een klusjesman in Utrecht inhuurt via TuinKlushulp, brengt dat voor u een aantal voordelen met zich mee:

  • U betaalt altijd het vaste uurtarief van €22,95 en komt nooit voor onverwachte kosten te staan
  • Geen contante betaling
  • De klusser werkt wit
  • Snel en persoonlijk contact met de klusjesman
  • Alle hulpen zijn gescreend
  • De klushulp is aanvullend verzekerd voor eventuele schade

Welke werkzaamheden zijn er mogelijk?

De klusjesman die bij u in Utrecht aan de slag gaat, kan natuurlijk erg uiteenlopende klussen voor u doen. U kunt hierbij onder andere aan het volgende denken:

Ook als uw klus hier niet tussen staat, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. In de meeste gevallen kunnen wij u klus namelijk ook uitvoeren. U kunt ons bereiken via WhatsApp, telefoon of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Gescreende klussers

Vóórdat een klusser via ons aan de slag gaat, heeft hij of zij eerst ons screeningsproces volledig doorlopen. Dit betekent dat de score voor het integriteit interview goed moet zijn. Daarnaast heeft de klusjesman een telefonisch intakegesprek gevoerd met één van onze medewerkers én hebben wij een referentiecheck gedaan. Wanneer de klushulp op één van deze onderwerpen niet goed scoort, kan hij of zij niet via ons bij u in Utrecht aan de slag.

Klusjesman in Utrecht inhuren?

Een klusser inhuren via TuinKlushulp gaat erg gemakkelijk. U plaatst gewoon even een aanvraag via onze website. Hier geeft u een omschrijving van de klus en geeft u eventuele aanvullende wensen aan. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, zetten wij deze uit onder de klushulpen die bij u in de omgeving wonen. Zodra wij iemand hebben gevonden, ontvangt u van ons bericht en kunt u direct een afspraak maken met de betreffende klusser. 

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED