Klusser gezocht? - €22,95 per uur

Goedkope klusser gezocht bij u in de buurt? Staan er nog klussen op de planning die u zelf niet kan doen, of niet aan toe komt? Misschien heeft u er gewoon geen zin in en wilt u de klusjes daarom door een ervaren klusser laten doen. TuinKlushulp helpt u graag! Via TuinKlushulp vindt u gemakkelijk een handige klusser voor slechts €22,95 per uur die u kan helpen.

Hoe vindt u zo'n ervaren klusser?

Via onze website kunt u heel gemakkelijk online een aanvraag plaatsen. U kunt hierbij een beschrijving van de klus geven. Aan de hand van die beschrijving gaan wij op zoek naar een geschikte klusser voor u. Zodra wij een ervaren klushulp hebben gevonden, ontvangt u van ons zijn of haar contactgegevens. U heeft dan direct contact opnemen met de klussenier en kunt met hem of haar een afspraak inplannen.

Wat u kunt verwachten van de klusser

Staat uw klus hier niet tussen? Geen probleem! U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een grote klus, zoals het verbouwen van een complete woning, kan helaas niet door TuinKlushulp worden ingevuld. Hiervoor raden we aan een erkend klusbedrijf in te huren. U kunt hiervoor het contactformulier professional invullen.

Uurtarief klussenier

De klusser kost slechts €22,95 per uur. Dit tarief is all-in. In principe zorgt u zelf voor het benodigde materiaal en gereedschap. In onderling overleg kan de klusser ook zelf materiaal meenemen. In dat geval dient u er wel rekening mee te houden dat er extra kosten in rekening gebracht kunnen worden. Dat gaat altijd in overleg met u, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. 

Waarom TuinKlushulp?

  • U hoeft niet zelf op zoek naar een ervaren klusser.
  • Verzekerde klussers.
  • Handig inlogsysteem met alle benodigde formulieren.
  • Geen administratieve lasten.

Klusser gezocht? Kies voor TuinKlushulp! 

Plaats dan snel uw aanvraag! Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, gaan wij op zoek naar een geschikte klusser die bij u in de buurt woont.

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 254 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED