Klusservice - € 22,95 per uur

Klusservice gezocht bij u in de buurt? Dan bent u bij Tuinklushulp aan het juiste adres. Wij helpen u graag! Zowel eenmalige klussen als structurele klussen zijn mogelijk. Plaats nu een (vrijblijvende) aanvraag en wij gaan snel voor u aan de slag! 

Mogelijke werkzaamheden

U kunt voor verschillende klussen in huis gebruik maken van de klusservice van TuinKlushulp. De meeste uitgevoerde klussen zijn:

 

  • Ophangen schilderijen, spiegels, lampen
  • Schilderen
  • Monteren meubels (bijvoorbeeld van Ikea)
  • Laminaat leggen
  • Plaatsen sloten, deuren, kranen

Heeft u een andere klus? Neem dan vrijblijvend contact op met de klusservice van TuinKlushulp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 085-0013029. Grote klussen zoals een complete verbouwing zijn helaas niet mogelijk. Daarvoor kunt u terecht bij erkende klusbedrijven (hoger uurtarief).

Hoe werkt het?

U kunt eenvoudig via onze website een aanvraag plaatsen voor onze klusservice. Daar kunt u een korte omschrijving van de klus kwijt. Wij gaan op dat moment op zoek naar de meest geschikte dienstverlener bij u in de buurt. Samen met de dienstverlener kunt u de klus van tevoren bespreken en aangeven of u wel of geen reiskosten wil vergoeden. TuinKlushulp werkt met een vast uurtarief van slechts €22,95 per uur (met een minimale afname van één uur). Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 085-2013098. Wij zijn ook bereikbaar op WhatsApp: 06-14911261. 

Géén voorrijkosten

Waarom u voor TuinKlushulp moet kiezen? Naast een laag uurtarief van slechts €22,95 hanteren wij bij TuinKlushulp géén voorrijkosten. Dat scheelt u vaak al een hoop geld. Bij veel andere aanbieders bent u veel duurder uit. Wij maken het u graag gemakkelijk en hanteren daarom geen voorrijkosten. U kunt daarom altijd geheel vrijblijvend een aanvraag plaatsen! Wij zoeken vervolgens een beschikbare klusjesman bij u in de buurt. U ontvangt van ons zijn/haar contactgegevens, zodat jullie samen een afspraak kunnen inplannen. Gemakkelijk en zo gedaan!

Klusservice aanvragen?

Wilt u graag een klusjesman bij u in de buurt inschakelen? Plaats dan nu een aanvraag en wij gaan direct voor u op zoek!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED