Montageservice - €22,95 per uur

Montageservice gezocht voor een aantrekkelijke prijs? Heeft u 2 linkerhanden en kunt u wel wat hulp bij het klussen gebruiken? Kies dan voor TuinKlushulp! Wij werken met een standaard uurtarief van €22,95 per gewerkte uur. Wij hanteren géén voorrijkosten. Plaats nu snel uw aanvraag en wij gaan direct voor u aan de slag!

Laminaat leggen, kasten in elkaar zetten en meer

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij verschillende klusjes in huis? En wil u zeker weten dat u een betrouwbare en ervaren klusjesman inhuurt? Dan bent u bij TuinKlushulp aan het juiste adres! Wanneer wij uw aanvraag voor montageservice hebben ontvangen, gaan wij direct op zoek naar een geschikte klusjesman bij u in de buurt. Dankzij onze uitgebreide screening bent u bovendien verzekerd van een betrouwbare klushulp. U ontvangt van ons bericht met de contactgegevens van de klushulp om een afspraak in te plannen. De klusjesman kan vervolgens een inschatting maken van de duur van de klus en de totale kosten.

Géén voorrijkosten

Een aanvraag plaatsen voor montageservice bij TuinKlushulp is binnen 2 minuten gedaan! Wij hanteren een zeer laag uurtarief van €22,95 en hanteren, in tegenstelling tot veel andere aanbieders, géén voorrijkosten. Dat scheelt u al vaak tientallen euro's in kosten! Heeft u bij Ikea een kast gekocht en vindt u het lastig om deze goed in elkaar te zetten? Of wil u gewoon graag de hulp van een ervaren klusjesman? Bij ons kan dat voor een zeer betaalbaar tarief.

De montageservice die wij bieden bestaat uit:

  • Kleine verhuizing
  • Laminaat leggen
  • Monteren (Ikea) meubels
  • Schilderen
  • Lampen ophangen

Heeft u een andere klus in huis en twijfelt u of onze klusjesmannen daartoe in staat zijn? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur ons een WhatsApp: 06-14911261. 

Voordelen TuinKlushulp

  • Géén voorrijkosten
  • Verzekerde dienstverleners
  • Slechts €22,95 per uur
  • Snel geregeld
  • Lokale klushulpen

Beoordelingssysteem dienstverleners

TuinKlushulp beschikt over een intern beoordelingssysteem, waarbij klanten hun klusjesman en/of tuinman kunnen beoordelen op communicatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Op deze manier kunnen wij u altijd aan een klusjesman voorstellen die al eerder goed beoordeeld is. De minimale afname bij TuinKlushulp 1 uur (a €22,95). De betaling van de montageservice loopt via TuinKlushulp. Na uitvoering van de klusjes,ontvangt u via de mail een factuur van de gewerkte uren. Het factuurbedrag kunt u vervolgens via bankoverschrijving naar ons overmaken. Zo hoeft u nooit meer contant geld in huis te halen om uw klusjesman uit te betalen.

Schakel nu onze montageservice in!

Bent u op zoek naar een handige klusser? Wij helpen u graag verder! Plaats snel aanvraag en wij zoeken een klusjesman bij u in de buurt! Slechts €22,95 per uur!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED