Over ons

Over ons Tuinklushulp

 

TuinKlushulp is een concept van H-Cleaning B.V. Sinds 2004 biedt H-Cleaning B.V. meerdere diensten aan voor particulieren, die gericht zijn op werkzaamheden in en om het huis. In tegenstelling tot vele andere bemiddelingsbureaus, hoeft u bij ons geen moeite te doen om een geschikte tuin- of klushulp te vinden. Een offerte opvragen en vergelijken is niet meer nodig. Wij hanteren een vast uurtarief van €22,95 per uur. Wel zo makkelijk.  

Gescreende hulpen: betrouwbare tuin- en klushulpen

TuinKlushulp werkt uitsluitend met gescreende hulpen. Op deze manier weet u zeker dat u altijd een ervaren en betrouwbare hulp voorgesteld krijgt. Betrouwbaarheid vinden wij zeer belangrijk. Daarom hebben wij eerst zelf een intakegesprek gehad met elke hulp die wij inzetten. U hoeft dus zelf geen gesprekken meer te voeren. Wij nemen u al het werk uit handen.

Ook de gehele administratie regelen wij voor u. Via ons handige inlogsysteem vindt u enkele handige formulieren en aanvullende informatie. Bovendien hanteert TuinKlushulp een zeer laag uurtarief.

Ontstaansgeschiedenis

2017
Januari: TuinKlushulp is ontstaan na het grote succes van Huiscleaning.nl. Bij Huiscleaning kunnen particulieren een gescreende huishoudelijke hulp aanvragen. Een uniek concept in Nederland. Huiscleaning is namelijk de enige aanbieder met gescreende huishoudelijke hulpen. Door de vele positieve reacties hierop hebben wij besloten om dit unieke concept ook in te gaan zetten voor tuin- en klushulp. 

Eerder was het nog niet mogelijk om een tuin- of klushulp aan te vragen zonder offertes op te vragen en te vergelijken. TuinKlushulp is er juist op gericht om voor een betaalbaar uurtarief een gescreende tuin- of klushulp aan te kunnen bieden. Bij ons betaalt u een vast uurtarief van €22,95 per uur. Bovendien nemen wij ook alles voor u uit handen: wij zoeken een betrouwbare hulp en regelen de volledige administratie.

Mei: Wij zijn verhuisd! Wij blijven met ons kantoor in het mooie Breda, maar we werken vanaf heden in een super mooi pand met karakteristieke eigenschappen: de voormalige bierbrouwerij ''De Driehoefijzers''!

 

Bedrijfsgegevens

TuinKlushulp
Brouwhuisplein 1 C4
4811DP Breda
KvK: 59635428
BTW: 853581265B01