Plaats je klus - €22,95 per uur

Plaats je klus bij TuinKlushulp voor slechts €22,95 per uur! Heb jij thuis nog wat klusjes liggen waar je zelf maar niet aan toekomt? En kun je hier wel wat (ervaren) hulp bij gebruiken? Plaats dan snel online een aanvraag bij TuinKlushulp en wij gaan direct voor jou op zoek naar een geschikte klusjesman bij jou in de buurt!

Lokale, ervaren klusjesmannen

Bij ieder huishouden zijn er altijd een aantal kleine klusjes die maar blijven liggen. Heb je geen tijd of zin om deze klusjes zelf uit te voeren? Dat komt goed uit, want TuinKlushulp helpt je graag bij het vinden van een geschikte klusjesman in de buurt. Wij werken altijd met een vast uurtarief van €22,95 zodat je precies weet waar je aan toe bent. Om uit meer dienstverleners te kunnen kiezen, kun je zelf aangeven of je een reiskostenvergoeding wil geven voor de dienstverlener (€0,19 per kilometer, met een maximum van €10,-). Uiteraard streven wij ernaar om ze dichtbij mogelijk een tuinman of klusjesman te vinden. Dat werkt wel zo makkelijk!

Betaalbaar uurtarief van €22,95 (all-in)

Bij TuinKlushulp plaats je al binnen 2 minuten een klus! Wij hanteren een zeer laag uurtarief van €22,95 en hanteren, in tegenstelling tot veel andere aanbieders, géén voorrijkosten. Dat scheelt u al vaak tientallen euro's in kosten! Wacht dus niet langer en plaats nu een aanvraag voor een ervaren klusjesman! Bij ons kan dat voor een zeer betaalbaar tarief.

Een klusjesman kan onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Kleine verhuizing
  • Laminaat leggen
  • Monteren (Ikea) meubels
  • Schilderen
  • Lampen ophangen

Heeft u een andere klus in huis en twijfelt u of onze klusjesmannen daartoe in staat zijn? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur ons een WhatsApp: 06-14911261. 

Voordelen TuinKlushulp

  • Géén voorrijkosten
  • Slechts €22,95 per uur
  • Verzekerde dienstverleners
  • Snel geregeld
  • Lokale klushulpen

Beoordelingssysteem dienstverleners

TuinKlushulp beschikt over een intern beoordelingssysteem, waarbij klanten hun klusjesman en/of tuinman kunnen beoordelen op communicatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Op deze manier kunnen wij u altijd aan een klusjesman voorstellen die al eerder goed beoordeeld is. De minimale afname bij TuinKlushulp 1 uur (a €22,95). De betaling van de montageservice loopt via TuinKlushulp. Na uitvoering van de klusjes, ontvangt u via de mail een factuur van de gewerkte uren. Het factuurbedrag kunt u vervolgens via bankoverschrijving naar ons overmaken. Zo hoeft u nooit meer contant geld in huis te halen om uw klusjesman uit te betalen.

Plaats je klus via TuinKlushulp!

Heeft u hulp in huis nodig? Of kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Wij helpen u graag verder! Plaats snel aanvraag en wij zoeken een dienstverlener bij u in de buurt! Slechts €22,95 per uur!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED