Tuin winterklaar maken - €22,95 per uur

De tuin winterklaar laten maken? Dan bent u bij TuinKlushulp aan het juiste adres. Wij hebben een groot bestand aan betrouwbare tuinhulpen beschikbaar. U betaalt slechts €22,95 per gewerkte uur. Wacht dus niet langer en plaats nu een aanvraag!

Planten beschermen

Nu de winter er weer bijna aankomt, is het van belang om ook uw tuin hierop voor te bereiden. Door de lage temperaturen, ijs en sneeuw heeft uw tuin het namelijk zwaar te verduren. Zeker de vorstgevoelige planten dienen beschermd te worden tegen strenge vorst. Doet u dat niet, dan is de kans groot dat uw planten de winter niet overleven. Kunt u wel wat hulp gebruiken om uw tuin winterklaar te maken? De tuinhulpen van TuinKlushulp helpen u hier graag mee! Zij weten precies wat er in uw tuin gedaan moet worden om uw tuin en planten tegen de winter te beschermen.

Water afsluiten

Heeft u een waterkraantje in de tuin? Dan is het zeer belangrijk dat alle waterleidingen op tijd worden afgesloten voor de vorst. Doet u dat niet, dan kan er door vorst schade ontstaan aan uw leidingen. Een gescreende tuinhulp van TuinKlushulp weet wat er gedaan moet worden. Onze dienstverleners zijn niet alleen kundig, maar ook zeer betrouwbaar. Wanneer wij hem/haar aan u voorstellen, hebben ze een grondige screeningdoorlopen. Op deze manier weet u zeker dat u een betrouwbare tuinkracht inschakelt. Afspraken maakt u altijd rechtstreeks uw voorgestelde tuinman.

Geen voorrijkosten

Bij TuinKlushulp kunt u zowel een eenmalige als een structurele klus plaatsen. Via onze website plaatst u heel eenvoudig een aanvraag, waar u een omschrijving van de klus noteert. Aan de hand van de beschrijving van uw klus gaan wij op zoek naar een geschikte dienstverlener bij u in de buurt. U kunt zelf aangeven of u wel of geen reiskosten wil vergoeden (u betaalt nooit meer dan €10,-). U betaalt slechts €22,95 per uur en wij hanteren géén voorrijkosten. De minimale afname bij TuinKlushulp 1 uur (a €22,95).

Voordelen TuinKlushulp

Een tuinhulp aanvragen bij TuinKlushulp heeft veel voordelen, waaronder de prijs: slechts €22,95 per uur!Andere voordelen zijn:

  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • Geen voorrijkosten
  • Administratie geregeld
  • Snel een gescreende tuinman
  • Lokale dienstverleners

Contante betaling overbodig

Via TuinKlushulp schakelt u heel eenvoudig een tuinhulp in. Nadat u een aanvraag heeft geplaatst, gaan wij voor u op zoek naar een dienstverlener bij u in de buurt. Hebben wij een tuinman gevonden? Dan ontvangt u van ons zijn/haar contactgegevens via de mail. U kunt dan samen met de tuinhulp een afspraak inplannen om uw tuin winterklaar te laten maken. Wanneer de tuinklus is uitgevoerd, ontvangt u van ons een factuur met deze gewerkte uren. U krijgt van tevoren nog een bericht om de uren goed te keuren. Zo weet u zeker dat de factuur correct is. Het factuurbedrag kunt u vervolgens via bankoverschrijving naar ons overmaken. Super makkelijk en zo gedaan! Hierdoor hoeft u dus nooit meer contant geld in huis te halen om de tuinman uit te betalen.

Tuin winterklaar maken? Schakel TuinKlushulp in!

Kunt u wel wat hulp gebruiken om uw tuin winterklaar te laten maken? Of heeft u wat andere tuinklussen liggen? Plaats snel een aanvraag bij TuinKlushulp en wij zoeken een tuinman bij u in de omgeving die u daarbij kan helpen!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 237 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED