Tuinhulp tuinman aangeboden - €22,95 per uur

Tuinhulp tuinman aangeboden bij TuinKlushulp! Wij beschikken over een uitgebreid bestand aan dienstverleners bij u in de buurt. We hanteren een standaard uurtarief van €22,95 per gewerkte uur. Geen voorrijkosten. Wacht niet langer en vraag nu een tuinhulp of tuinman aan!

Betrouwbare, lokale tuinmannen

Bent u op zoek naar een goedkope tuinhulp? Maar wilt u wel zeker weten dat de tuinklus goed wordt uitgevoerd? Dan bent u bij TuinKlushulp aan het juiste adres! Wij koppelen u aan een lokale dienstverlener waar u op korte termijn een afspraak mee in kunt plannen. Dankzij onze uitgebreide screening bent u bovendien verzekerd van een betrouwbare tuinkracht. Zowel eenmalige als structurele tuinklussen behoren tot de mogelijkheden!

Verschillende tuinwerkzaamheden mogelijk

TuinKlushulp helpt u graag bij het winterklaar maken van uw tuin. Wanneer het kouder wordt heeft uw tuin namelijk wel wat extra zorg nodig. Door de nachtvorst kunnen uw planten namelijk flink worden aangetast! Onze tuinhulpen weten precies wat er gedaan moet worden om uw tuin tegen de winter te beschermen. Naast het winterklaar maken van uw tuin kunt u ook voor andere tuinklussen bij ons terecht:

  • Snoeien
  • Onkruid verwijderen
  • Planten water geven
  • Schoffelen
  • Grasmaaien

Heeft u een andere tuinklus en twijfelt u of onze tuinhulpen deze kunnen uitvoeren? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar: 06-14911261.

Gunstig uurtarief

Wat is de procedure bij TuinKlushulp? Via onze website plaatst u heel eenvoudig een aanvraag, waar u een omschrijving van de klus noteert. Aan de hand van de beschrijving van uw klus gaan wij op zoek naar een geschikte dienstverlener bij u in de buurt. U kunt zelf aangeven of u wel of geen reiskosten wil vergoeden (u betaalt nooit meer dan €10,-). U betaalt slechts €22,95 per uur en wij hanteren géén voorrijkosten. De minimale afname bij TuinKlushulp 1 uur (a €22,95).

Waarom TuinKlushulp?

  • Verzekerde dienstverleners
  • Geen voorrijkosten
  • Slechts €22,95 per uur
  • Snel een gescreende tuinman
  • Lokale dienstverleners

Betaling via bankoverschrijving

Wanneer wij een dienstverlener voor u hebben gevonden, ontvangt u via de mail zijn/haar contactgegevens. U kunt dan samen met de tuinhulp een afspraak inplannen om uw tuinklus uit te laten voeren. Is de tuinopdracht voltooid? Dan ontvangt u via de mail een factuur van de gewerkte uren. Het factuurbedrag kunt u vervolgens via bankoverschrijving naar ons overmaken. Super makkelijk en zo gedaan! Hierdoor hoeft u dus nooit meer contant geld in huis te halen om de tuinman uit te betalen.

TuinKlushulp: Tuinhulp tuinman aangeboden!

Via TuinKlushulp schakelt u heel eenvoudig een tuinhulp in. Plaats daarvoor online een aanvraag en wij zoeken een tuinman bij u in de buurt! Slechts €22,95 per uur!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED