Tuinier gezocht? - €22,95 per uur

Tuinier gezocht voor het onderhouden van uw tuin? Kies dan voor TuinKlushulp! Heeft u een tuin die eigenlijk niet helemaal klaar is om lekker in te ontspannen wanneer het lekker weer is? Wij helpen u graag met het vinden van een betaalbare tuinier (€22,95 per uur, all-in).

Hoe vraag ik een tuinier aan?

Een tuinier aanvragen gaat gemakkelijk online. Via onze website kunt u snel en gemakkelijk een aanvraagformulier invullen. Hierbij kunt een korte beschrijving van de klus kwijt. Aan de hand van die beschrijving gaan wij op zoek naar een ervaren tuinman bij u in de buurt. Zodra wij een gescreende dienstverlener voor u gevonden hebben, ontvangt u zijn of haar contactgegevens via de mail. U kunt dan contact opnemen met de voorgestelde tuinier en een afspraak inplannen.

Wat kan ik verwachten van een ervaren tuinman?

Een tuinier kan bij u onder andere de volgende taken bij u uitvoeren:

  • Snoeien
  • Planten water geven
  • Grasmaaien
  • Schoffelen
  • De tuin winter klaar of zomer klaar maken
  • Vast tuinonderhoud

Staat uw klus hier niet bij? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook een WhatsApp-bericht sturen via 06-14911261. 

Grote klussen waarbij groot tuingereedschap nodig is, zoals het bouwen van een compleet nieuwe schutting of schuur of het betegelen van een tuin zijn helaas niet mogelijk via TuinKlushulp. Hiervoor kunt u terecht bij erkende hoveniers- of klusbedrijven. Wilt u in contact komen met een erkend hoveniers- of klusbedrijf? Vul dan het contactformulier professional in.

Gunstig uurtarief

De tuinier die bij u aan de slag gaat, kost u slechts €22,95 per uur. In principe zorgt u er als klant zelf voor dat er voldoende gereedschap aanwezig is. In onderling overleg kan de tuinier echter ook zelf materiaal meenemen. In dat geval moet u er wel rekening mee houden dat hiervoor extra kosten in rekening kunnen worden gebracht.

Voordelen van TuinKlushulp

  • Ervaren tuinier voor slechts €22,95 (all-in)
  • Verzekerde hulpen
  • Snel en direct contact met de tuinier
  • Handig inlogsysteem waar u de benodigde formulieren gemakkelijk terug kan vinden

Vraag nu een ervaren tuinman aan!

Tuinier gezocht voor de onderhoud van uw tuin? Plaats dan nu uw aanvraag! Wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte dienstverlener die bij u in de buurt woont.

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED