Tuinklussers - € 22,95 per uur

Tuinklussers gezocht voor het bijhouden van uw tuin? Of wilt u graag eenmalig gebruik maken van een ervaren tuinman? Wacht dan niet langer en schakel TuinKlushulp in! Wij vinden snel een geschikte dienstverlener bij u in de buurt die u kan helpen. Wij hanteren een zeer laag tarief van € 22,95 per uur! Bovendien hanteren wij géén voorrijkosten! Zo komt u bij ons nooit voor onverwachte kosten te staan. Plaats nu snel uw aanvraag en wij gaan direct voor u aan de slag!

Hoe vraag ik een tuinhulp aan?

Een tuinman aanvragen bij TuinKlushulp gaat snel en eenvoudig. Via onze website plaatst u geheel vrijblijvend een aanvraag. Zodra wij deze hebben ontvangen, gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte tuinhulp bij u in de buurt. Hebben wij een tuinman beschikbaar? Dan ontvangt u van ons bericht en kunt u direct contact opnemen met de tuinklusser om afspraak in te plannen. In de meeste gevallen gaat de tuinman al op korte termijn bij u aan de slag! 

Onkruid verwijderen, gras maaien, planten water geven

De tuinklussers die via TuinKlushulp werken, zijn zeer veelzijdig en ervaren. Ze helpen u dan ook graag bij verschillende type tuinklussen. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

 • (Ver)plaatsen van planten
 • Snoeiwerk
 • Planten water geven
 • Tuin winter- of zomerklaar maken
 • Algemeen tuinonderhoud (grasmaaien, onkruid verwijderen, etc.)
 • Schoffelen

Gescreende & betrouwbare tuinklussers

TuinKlushulp werkt uitsluitend met gescreende tuinmannen. Dat houdt in dat alle tuinklussers uitgebreid door ons zijn gescreend en op een aantal manieren zijn beoordeeld.  Hierdoor krijgen wij goed inzicht in de ervaring en motivatie van de verschillende tuinhulpen. Voor extra zekerheid voeren wij ook altijd een referentiecheck uit. Op die manier kunnen wij een betere match garanderen, waardoor uw tuin er binnen de kortste keren weer netjes en verzorgd bij ligt.

Waarom TuinKlushulp?

Bij TuinKlushulp profiteert u direct van verschillende voordelen:

 • Laag uurtarief van €22,95 per uur
 • Géén voorrijkosten
 • Betrouwbare en gescreende dienstverleners
 • Snel contact met een tuinklusser
 • Administratie is voor u geregeld
 • TuinKlushulp is al meer dan 10 jaar actief in de dienstverlenende sector

Heeft u vragen over onze werkwijze? Of wilt u graag weten of wij u al op korte termijn kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn ook bereikbaar op WhatsApp: 06-14911261. We helpen u graag! 

Interesse in een tuinman? Plaats nu uw aanvraag

Bent u benieuwd wie van onze ervaren tuinklussers beschikbaar is voor uw tuinklus? Plaats dan nu online uw aanvraag en wij gaan direct voor u aan de slag. Slechts €22,95 per uur!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED