Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Tuinman gezocht? - €22,95 per uur

Tuinman gezocht bij u in de omgeving? Dan kunt u bij TuinKlushulp gemakkelijk en snel een aanvraag plaatsen voor een ervaren tuinman! Aan de hand van uw beschrijving van de tuinklus gaan wij op zoek naar een betrouwbare tuinhulp in de omgeving. Zodra wij een dienstverlener hebben gevonden die bij u aan de slag kan, ontvangt u de contactgegevens en kunt u contact opnemen met de voorgestelde dienstverlener. U kunt dan samen de klus verder bespreken en een afspraak inplannen om de tuinklus uit te laten voeren. Plaats hier snel uw aanvraag

Uurloon van een tuinman? 

Bij TuinKlushulp houden wij het graag betaalbaar. Daarom hanteren wij een standaard uurtarief van €22,95 (all-in) voor het inhuren van een gescreende tuinman. Dit is ongeacht de inhoud van de klus. In principe bent u als opdrachtgever verantwoordelijk voor het benodigde materiaal en gereedschap, maar in onderling overleg kan de tuinhulp ook zelf voor materiaal zorgen. Vaak hebben onze tuinhulpen wel basis materiaal beschikbaar om de klus uit te kunnen voeren. Eventueel kan er specialistisch materiaal worden gehuurd. 

Welke werkzaamheden zijn er mogelijk?

Een tuinhulp die via TuinKlushulp bij u aan de slag gaat, kan de volgende werkzaamheden bij u verrichten:

Staat uw klus hier niet bij? Geen probleem! U kunt altijd contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook een WhatsApp-bericht sturen via 06-14911261. Wij staan u graag te woord!

Grote klussen zoals een complete tuinrenovatie waar groot tuingereedschap voor nodig is, of het omkappen van een hoge boom kunnen wij helaas niet invullen. Hiervoor kunt u terecht bij erkende hoveniersbedrijven. Wilt u in contact komen met zo’n hoveniersbedrijf? Vul dan het contactformulier professional in.

Géén voorrijkosten

In tegenstelling tot andere bedrijven, rekenen wij bij TuinKlushulp géén voorrijkosten. U betaalt slechts €22,95 per uur, met een minimale afname van 1 uur. Bij het aanvragen van een tuinman bij u in de regio, heeft u zelf de optie om reiskosten te vergoeden. Hierbij hanteren wij een vergoeding van €0,19 per km, met een maximum van 10 euro. Het vergoeden van reiskosten is geen verplichting, maar in de praktijk blijkt dat wij op die manier sneller een tuinhulp kunnen vinden. 

Aanvullend verzekerd bij schade 

Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Tijdens het werk in de tuin of in huis kan er altijd wat gebeuren. Daarom is TuinKlushulp aanvullend verzekerd bij schade. Mocht er tijdens het werk iets kapot gaan of gebeuren met de dienstverlener, dan heeft u dus altijd iets om op terug te vallen. Dat is wel zo fijn. Bovendien werkt de tuinier volledig 'wit' bij u omdat ze hun inkomsten doorgeven bij de Belastingdienst: de 'regeling dienstverlening aan huis'

Veilig achteraf betalen via iDEAL of bankoverschrijving 

Wanneer wij een tuinhulp voor u hebben gevonden, ontvangt u per mail zijn of haar contactgegevens. U kunt dan samen met de tuinhulp een afspraak inplannen om de klus(sen) uit te laten voeren. U hoeft geen contant geld meer in huis te halen, want u betaalt veilig achteraf via iDEAL of bankoverschrijving. Gemakkelijk en snel! 

Voordelen van TuinKlushulp

  • Gescreende tuinman voor slechts €22,95 (all-in)
  • Géén voorrijkosten!
  • Snel en direct contact met de tuinman
  • Verzekerde tuinhulp
  • Achteraf betalen via iDEAL/bankoverschrijving 
  • Handig inlogsysteem waar u alle benodigde formulieren gemakkelijk terugvindt

Vraag nu een tuinman aan! 

Heeft u interesse in een tuinman bij u in de buurt? Plaats dan snel uw aanvraag! Wij gaan direct voor u op zoek naar een gescreende dienstverlener die bij u in de buurt woont.

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED