Tuinman in Alkmaar - € 22,95 per uur

Het bijhouden van de tuin is een klusje dat er zo nu en dan nog wel eens bij in wil schieten. Dat kan gebeuren door een gebrek aan tijd, maar het kan ook zo zijn dat u gewoon niet over zulke groene vingers beschikt. TuinKlushulp helpt u in deze gevallen in contact te komen met een tuinman bij u in Alkmaar. Als u bij ons een vrijblijvende aanvraag plaatst, gaan wij direct voor u op zoek naar een tuinman die voldoet aan uw wensen. Doordat onze tuinmannen werken met een vast laag uurtarief van € 22,95 komt u bij ons niet voor onverwachte kosten te staan.

Wat doen de tuinmannen?

Onze tuinhulpen zijn veelzijdig en kunnen u bij verschillende type klussen van dienst zijn. De meest voorkomende klussen zijn:

  • Algemeen tuinonderhoud (grasmaaien, onkruid verwijderen, etc.)
  • Snoeiwerk
  • (Ver)plaatsen van planten
  • Planten water geven
  • Schoffelen

Hoe vraag ik een tuinhulp aan?

Een tuinman aanvragen bij TuinKlushulp gaat snel en eenvoudig. Via onze website plaatst u geheel vrijblijvend een aanvraag. Zodra wij deze hebben ontvangen, gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte tuinhulp bij u in Alkmaar. Als wij iemand hebben gevonden, kunt u contact opnemen met de tuinman om een eerste kennismaking in te plannen. Bevalt dat? Dan gaat de tuinman bij u aan de slag!

Gescreende tuinmannen

TuinKlushulp werkt uitsluitend met gescreende tuinmannen. Dat houdt in dat alle tuinmannen uitgebreid persoonlijk door ons zijn gesproken en dat zij op een aantal manieren zijn beoordeeld. Hierdoor krijgen wij goed inzicht in de ervaring en motivatie van de verschillende tuinhulpen. Op die manier kunnen wij een betere match garanderen, waardoor uw tuin er binnen de kortste keren weer netjes en verzorgd bij ligt.

Waarom TuinKlushulp?

Bij TuinKlushulp profiteert u direct van verschillende voordelen:

  • Laag uurtarief van € 22,95 per uur
  • Betrouwbare en gescreende dienstverleners
  • Snel contact met een dienstverlener in Alkmaar
  • Administratie is voor u geregeld
  • TuinKlushulp is al meer dan 10 jaar actief in de dienstverlenende sector

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 085-2013098. Wij zijn ook bereikbaar op WhatsApp: 06-14911261. 

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED