Tuinman in Amersfoort - € 22,95 per uur

Tuinman in Amersfoort gezocht? TuinKlushulp regelt voor u een betrouwbare tuinhulp bij u in de buurt. Slechts €22,95 per uur en géén voorrijkosten. Wacht dus niet langer en plaats nu uw aanvraag.

Hoe werkt het? 

Een tuinman in Amersfoort aanvragen via TuinKlushulp is erg gemakkelijk. U vult op onze website het korte aanvraagformulier in. Een aanvraag plaatsen is geheel vrijblijvend. Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen, gaan wij voor u op zoek naar een geschikte tuinhulp bij u in in de omgeving. Wanneer wij iemand hebben gevonden, ontvangt u van ons de contactgegevens van de dienstverlener. U kunt vervolgens een afspraak maken om de tuinklus uit te laten voeren. Dan gaat de dienstverlener bij u aan de slag op een dag die voor u uitkomt!

Laag uurtarief van €22,95

Dankzij het vaste lage uurtarief dat u voor een tuinman via TuinKlushulp betaalt (€22,95), komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Dit tarief is all-in en ongeacht het soort werkzaamheden! U kunt samen met de tuinhulp bespreken wie er voor het benodigde materiaal zorgt. Dit is natuurlijk afhankelijk van de klus en van uw wensen. Een tuinhulp kan het grootste deel van uw tuinklussen voor u uit handen nemen. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Het winterklaar of zomerklaar maken van uw tuin
  • Algemeen tuinonderhoud (zoals onkruid verwijderen, planten water geven, grasmaaien etc.)
  • Schoffelen
  • Snoeiwerkzaamheden
  • Planten (ver)plaatsen

Gescreende dienstverleners

Wij werken enkel met gescreende tuinmannen. Voordat een tuinman via TuinKlushulp aan de slag kan, heeft hij of zij een online integriteit interview met goed resultaat heeft afgerond. Daarnaast hebben wij uitgebreid de motivatie en ervaring van een tuinman besproken en doen we bij iedere tuinhulp een referentiecheck. Op die manier zorgen we ervoor dat wij onze klanten matchen met een betrouwbare dienstverlener. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tuinman in Amersfoort? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn ook bereikbaar op WhatsApp: 06-14911261. 

De voordelen van TuinKlushulp

Het inhuren via TuinKlushulp brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Een ervaren tuinman voor slechts €22,95 per uur (all-in)
  • Alle administratie is voor u geregeld
  • Snel en direct contact met een dienstverlener in Amersfoort
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • TuinKlushulp is al meer dan 10 jaar actief in de dienstverlenende sector

Géén voorrijkosten

Wilt u graag een ervaren tuinman in Amersfoort en omgeving inhuren? Wacht dan niet langer en direct een aanvraag!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED