Tuinman in Amsterdam - €22,95 per uur

Tuinman in Amsterdam gezocht? Via TuinKlushulp huurt u gemakkelijk en goedkoop een tuinman bij u in de buurt in! Wilt u lekker in de tuin zitten, maar kunt u niet genieten omdat de tuin wel een onderhoudsbeurt kan gebruiken? Wacht dan niet langer en plaats nu een aanvraag. 

Onze werkwijze

De tuinman die bij u in Amsterdam aan de slag gaat, werkt via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Dit betekent voor u het volgende:

  • De tuinhulp werkt wit
  • Alle administratie is geregeld
  • Het vaste uurtarief van €22,95 is all-in; geen addertje onder het gras!
  • Geen contante betaling
  • De tuinman is verzekerd
  • Alle tuinhulpen werken wit

Vóórdat de tuinhulp bij u aan de slag gaat, heeft hij of zij ons screeningsproces doorlopen. Dit betekent dat het integriteit interview (dat door een onafhankelijke partij is ontwikkeld die hierin is gespecialiseerd) positief is afgerond door de tuinhulp. Daarnaast heeft hij of zij een intakegesprek gehad met één van onze medewerkers én heeft een positieve referentie doorgegeven.

Welke klussen verricht een tuinman?

De tuinhulp kan natuurlijk erg uiteenlopende tuinklussen voor u uitvoeren. U kunt hierbij onder andere aan de volgende klussen denken:

Staat uw tuinklus hier niet tussen? Geen nood! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. In de meeste gevallen kunnen onze tuinhulpen u alsnog helpen. 

Tuinman in Amsterdam aanvragen 

TuinKlushulp heeft ruim 10 jaar ervaring in de dienstverlenende sector en wij gaan dan ook graag voor u op zoek naar een tuinman die geschikt is voor uw klus in de omgeving van Amsterdam. In slechts 3 stappen gaat de tuinhulp al bij u aan de slag:

Stap 1: U plaatst een aanvraag op onze website.

Stap 2: Zodra wij iemand hebben gevonden, kunt u contact opnemen met de tuinman en een afspraak maken.

Stap 3: De tuinman gaat bij u aan de slag in Amsterdam!

Heeft u interesse? Wacht dan niet langer en plaats direct een aanvraag!

 


Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED