Tuinman Apeldoorn - €22,95 per uur

Tuinman in Apeldoorn gezocht? Komt u steeds maar niet toe aan bepaalde klusjes in de tuin? En blijft u er maar tegenop kijken? TuinKlushulp helpt u graag met het vinden van een ervaren tuinman bij u in de buurt! Heeft u interesse? Via onze website kunt u gemakkelijk en snel een aanvraag plaatsen. Slechts 22,95 per uur (all-in)! 

Welke tuinklussen zijn mogelijk?

Bent u zelf niet in de mogelijkheid om uw tuin goed te onderhouden, maar vindt u een mooie tuin wel belangrijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een groot bestand aan ervaren tuinmannen in Apeldoorn en omgeving voor u in de aanbieding. U betaalt slechts €22,95 per uur en kiest zelf of u wel of geen reiskosten wil vergoeden (maximaal €10,-). Wanneer u wel kiest voor een reiskostenvergoeding, kunnen we sneller een goed beoordeelde tuinhulp voor u vinden. Zo hoeft u zich nooit meer druk te maken over het tuinonderhoud! De tuinmannen van TuinKlushulp kunnen u onder andere helpen bij:

Staat uw tuinklus hier niet tussen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen altijd kijken of wij de tuinklus voor u in kunnen vullen.

Hoe vraag ik een tuinhulp aan?

Heel simpel! Via onze website plaatst u snel een aanvraag voor tuinhulp. Bij de aanvraag kunt u een (korte) beschrijving van de klus geven. Daarnaast kunt u nog eventueel aanvullende wensen toevoegen. Zodra wij een handige tuinman bij u in de buurt hebben gevonden, ontvangt u hier bericht over. Op dat moment kunt u de contactgegevens van de tuinier inzien in het inlogsysteem en contact opnemen via email of telefoon. U bespreekt dan de verdere details van de klus door met de tuinhulp en maakt een afspraak. U betaalt altijd dan gewoon het vaste uurtarief van €22,95. 

Gescreende dienstverleners

Wij begrijpen dat u niet zomaar iemand wil inhuren om uw tuin te onderhouden. Daarom hebben alle tuinhulpen uit ons bestand, vóórdat zij bij klanten aan de slag gaan, onze uitgebreide screening doorlopen. Dit houdt in dat zij een online integriteit-interview en een persoonlijk intakegesprek hebben gehad met één van de medewerkers van TuinKlushulp. Pas wanneer ze voor beide onderdelen slagen, zetten wij ze in bij onze klanten. 

Wanneer de tuinman eenmaal bij u aan de slag gaat in de omgeving van Apeldoorn, werkt hij/zij via de regeling dienstverlening aan huis. Deze regeling brengt een aantal voordelen met zich mee voor u als opdrachtgever:

Tuinman in Apeldoorn aanvragen

Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan wij direct voor u op zoek naar een tuinhulp. U betaalt pas achteraf voor de klus via iDEAL of overboeking: nooit meer contant geld in huis te halen. Plaats nu snel uw aanvraag!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 237 beoordelingen

Uw voordelen

  • U hoeft niet zelf op zoek naar een tuin- / klushulp
  • Slechts €22,95 per uur
  • Géén voorrijkosten
  • Gescreende dienstverleners
  • Gemakkelijke betaling via iDEAL
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • Ruim 10 jaar ervaring

Uniek

Gescreende Hulp Tuinklushulp

Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED