Tuinman Bergen op Zoom - €22,95 per uur

Tuinman in Bergen op Zoom gezocht? Heeft u klussen in de tuin waar u zelf maar niet aan toe komt? Bent u daarom op zoek naar een handige tuinman in Bergen op Zoom? TuinKlushulp helpt u daar graag bij! Plaats snel uw aanvraag en wij gaan direct voor u aan de slag.

Welke tuinklussen zijn mogelijk?

Een tuinhulp kan bij u in Bergen op Zoom klussen verrichten als:

Staat uw klus hier niet tussen? Geen probleem! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 - 17:00 uur via WhatsApp te bereiken via het nummer 06-1491126 of laat een berichtje achter via ons Help Center

Hoe vraag ik een tuinman aan?

Via onze website plaatst u heel eenvoudig en snel een aanvraag. Wij bekijken op dat moment uw aanvraag en gaan direct voor u op zoek naar een geschikte tuinhulp bij u in de buurt.

Zodra wij een geschikte tuinman in de omgeving van Bergen op Zoom voor u gevonden hebben, ontvangt u hiervan bericht. U kunt dan de contactgegevens inzien in het inlogsysteem en direct contact met de aan u voorgestelde tuinman opnemen. U bespreekt de verdere details van de klus dan met de tuinhulp en spreekt een datum af. De verdere administratie wordt door ons geregeld! Voor slechts €22,95 per uur komt er al een tuinman in Bergen op Zoom bij u aan de slag. Alle tuinmannen die via TuinKlushulp aan de slag gaan, hebben de screening doorlopen. Dit houdt in dat zij een persoonlijk gesprek hebben gehad met één van onze medewerkers over hun ervaring en specialiteiten.

Voordelen van TuinKlushulp

De tuinhulpen die via TuinKlushulp werkzaam zijn, werken via de regeling dienstverlening aan huis. Via deze regeling werkt de tuinman wit. Deze werkwijze brengt voor u een aantal voordelen met zich mee:

  • Géén administratieve lasten
  • Er wordt wit gewerkt
  • Ervaren tuinhulp voor slechts €22,95 per uur
  • Géén voorrijkosten
  • Snel contact leggen met de voorgestelde tuinhulp
  • Verzekerde hulpen
  • Handig inlogsysteem waar u de benodigde formulieren gemakkelijk terugvindt

Boek een ervaren tuinman in Bergen op Zoom!

Kunt u wel wat hulp in de tuin gebruiken? Wacht dan niet langer en plaats nu een aanvraag bij TuinKlushulp!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED