Tuinman in Boxmeer - €22,95 per uur

Bent u op zoek naar een goede tuinman in Boxmeer, omdat u er zelf alsmaar niet aan toe komt om de tuin goed te onderhouden? Wij helpen u daar graag bij! Via de website van TuinKlushulp kunt u gemakkelijk en snel een aanvraag plaatsen. Zodra de aanvraag bij ons binnen is gekomen, gaan wij direct op zoek naar een geschikte tuinhulp voor u. Waar wacht u nog op? Plaats gelijk een aanvraag bij TuinKlushulp!

Op zoek naar een gescreende tuinman in Boxmeer? TuinKlushulp helpt u!

Voor het lage uurtarief van €22,95 gaat de tuinman al bij u in Boxmeer aan de slag. Heeft u zelf geen tijd of gewoon geen zin heeft om uw tuin bij te houden? Of misschien mist u gewoon de kennis en kunde om een bepaalde klus te klaren. In dat geval bent u bij TuinKlushulp op de juiste plek.

Dingen waar onze tuinmannen u onder andere bij kunnen helpen, zijn:

  • Schoffelen
  • Grasmaaien
  • Planten water geven
  • Snoeien

Ook als uw klus hier niet tussen staat, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze werkwijze

Alle tuinhulpen die via TuinKlushulp aan de slag gaat, doorloopt eerst onze screening. Dit houdt in dat zij een persoonlijk gesprek hebben gevoerd met één van onze medewerkers. Als de tuinhulp eenmaal bij u aan de slag gaat, werkt deze via de regeling dienstverlening aan huis.

De regeling brengt voor u als opdrachtgever een aantal voordelen met zich mee:

  • De tuinhulp werkt wit
  • U heeft geen administratieve lasten
  • Vast uurtarief van €22,95

Hoe werkt het?

U kunt bij de aanvraag aangeven welke klus u graag gedaan wilt hebben. Zodra wij een geschikte tuinman in de buurt van Boxmeer hebben gevonden voor u, wordt u hiervan op de hoogte gesteld via e-mail. Op dat moment ontvangt u de contactgegevens van de voorgestelde tuinman en kunt u contact met hem opnemen. U heeft dan de mogelijkheid om de klus nog verder door te spreken met de aan u gekoppelde tuinman.

Bevalt dit eerste contact goed? Dan maakt u een afspraak om de klus te klaren. Indien het om een structurele klus gaat, raden wij altijd aan om eerst een kennismakingsgesprek af te spreken. U bepaalt dus zelf hoe u de klus uiteindelijk geklaard wilt hebben. Wij regelen de administratie voor u!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED