Tuinman Breda - €22,95 per uur

Tuinman in Breda gezocht? Komt u steeds maar niet toe aan bepaalde klusjes in de tuin? En blijft u er maar tegenop kijken? TuinKlushulp helpt u graag met het vinden van een ervaren tuinman bij u in de buurt! Heeft u interesse? Via onze website kunt u gemakkelijk en snel een aanvraag plaatsen.

Gescreende tuinmannen

Bent u zelf niet in de mogelijkheid om uw tuin goed te onderhouden, maar vindt u een mooie tuin wel belangrijk? Wij hebben geschikte tuinmannen in de omgeving van Breda voor u in de aanbieding. U betaalt slechts €22,95 per uur en de tuinman in Breda klaart voor u de klus. Zo hoeft u zich nooit meer druk te maken over het tuinonderhoud! De tuinmannen van TuinKlushulp kunnen u onder andere helpen bij:

  • Planten water geven
  • Snoeien
  • Schoffelen
  • Grasmaaien

Staat uw klus hier niet tussen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen altijd kijken of wij de klus voor u in kunnen vullen.

De werkwijze van TuinKlushulp

De tuinhulpen uit ons bestand hebben, vóórdat zij bij u aan de slag gaan, onze screening doorlopen. Dit houdt in dat zij een online integriteitinterview en een persoonlijk gesprek hebben gehad met één van de medewerkers van TuinKlushulp.

Wanneer de tuinman eenmaal bij u aan de slag gaat in Breda, werkt hij via de regeling dienstverlening aan huis. Deze regeling brengt een aantal voordelen met zich mee voor u als opdrachtgever:

  • De administratie is geregeld voor u
  • De tuinhulp werkt wit
  • Vast uurtarief van €22,95

Hoe werkt het?

Bij de aanvraag kunt u een beschrijving van de klus geven. Daarnaast kunt u nog eventueel aanvullende wensen toevoegen. Zodra wij een handige tuinman in de omgeving van Breda hebben gevonden voor u, ontvangt u hier bericht over.

U kunt op dat moment de contactgegevens inzien in het inlogsysteem en contact opnemen met de aan u gekoppelde tuinhulp. U bespreekt dan de verdere details van de klus door met de tuinhulp en maakt een afspraak. U betaalt altijd dan gewoon het vaste uurtarief van €22,95.

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED