Tuinman Eindhoven - €22,95 per uur

Tuinman in Eindhoven gezocht? Wilt u graag een mooie, verzorgde tuin, maar komt u zelf er maar niet aan toe om te tuinieren? Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte tuinman in Eindhoven! Op die manier heeft u een verzorgde tuin waar u van kunt genieten als het lekker weer is, zonder dat u hier zelf aan de slag hoeft. Wel de lusten, niet de lasten dus!

Omdat wij ruim 10 jaar ervaring hebben in de dienstverlenende sector, zijn wij snel in staat een geschikte tuinhulp voor u te vinden.

Géén voorrijkosten! 

TuinKlushulp hanteert geen dure voorrijkosten! Wij hanteren een vast uurtarief van €22,95 voor een ervaren tuinhulp van TuinKlushulp. U bepaalt zelf of hier nog kosten voor een reiskostenvergoeding bij komen (maximaal €10,-). Wanneer de tuinman bij u heeft gewerkt, vult hij zelf de gewerkte uren in. Het enige wat u hoeft te doen, is deze uren goed te keuren. Alle verdere administratie wordt geregeld door TuinKlushulp.

Welke werkzaamheden voert een tuinman uit?

  • Maaien van het gazon
  • De planten water geven
  • Schoffelen
  • Snoeien

Tuinonderhoud Eindhoven

Iedere tuinhulp die via ons bij u aan de slag gaat, heeft een persoonlijk gesprek gehad met één van onze medewerkers. Wij checken de eerdere werkervaring op het gebied van tuinonderhoud en voeren ook altijd nog een referentiecheck uit. Op die manier kunnen we zo goed mogelijk garanderen dat de tuinhulp gemotiveerd, betrouwbaar en kundig is.

De tuinman die bij u in Eindhoven aan de slag gaat, doet dit via de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Dit brengt voor u een aantal voordelen met zich mee:

  • U betaalt een vast uurtarief van €22,95
  • U draagt geen administratieve lasten af
  • De tuinman werkt wit
  • Administratie is geregeld!

Interesse in een goedkope tuinman in Eindhoven?

Een aanvraag plaatsen is geheel kosteloos, totdat wij iemand aan u hebben voorgesteld en de klus uitgevoerd wordt. Zodra wij een geschikte tuinman in de omgeving Eindhoven voor u hebben gevonden, ontvangt u van ons bericht per e-mail. U kunt dan zelf contact opnemen met de aan u gekoppelde hulp om een afspraak te maken en de details van de klus nog eens goed door te spreken. Plaats nu uw aanvraag en vind een betrouwbare tuinhulp bij u in de buurt! 

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED