Tuinman Etten-Leur - €22,95 per uur

Tuinman in Etten-Leur gezocht? Zit u graag in de tuin als het lekker weer is, maar bent u nog niet tevreden over hoe het er nu uit ziet? Wij zoeken graag een handige tuinhulp bij u in de buurt die u hierbij kan helpen! Zo kunt u weer écht genieten van een mooie en verzorgde tuin als het lekker weer is. Plaats nu uw aanvraag en wij gaan snel voor u aan de slag! Slechts €22,95 per uur (all-in). 

 Wat voor klussen kan een tuinman voor u doen?

Staat uw tuinklus hier niet tussen? Wij hebben veel ervaren tuinhulpen in onze database, met verschillende specialiteiten. In de meeste gevallen kunnen wij u dus zeker helpen. Ook als wij de klus niet in kunnen vullen, ontvangt u van ons bericht hierover. Een aanvraag plaatsen kost u niets, totdat de klus daadwerkelijk is gedaan.

Onze werkwijze

Vóórdat een tuinhulp bij u in Etten-Leur aan de slag gaat, heeft hij of zij een persoonlijk intakegesprek gehad met één van onze medewerkers. Op deze manier kunnen wij onze klanten garanderen dat de tuinier betrouwbaar, gemotiveerd en natuurlijk kundig is. Daarnaast heeft de dienstverlener succesvol een onafhankelijk online integriteit interview gemaakt. De tuinman die bij u aan het werk gaat, werkt via de regeling dienstverlening aan huis.

Eenvoudig & goed geregeld

Bij TuinKlushulp betaalt u altijd €22,95 per uur. Dit is ongeacht de inhoud van de klus. Of hier nog een reiskostenvergoeding bij komt, bepaalt u helemaal zelf. Wij hanteren een tarief van €0,19 per km, met een maximum van €10,- (u betaalt nooit meer dan dat). 

De uren die de tuinhulp heeft gewerkt, vult hij of zij zelf online in via ons overzichtelijke inlogsysteem. U ontvangt automatisch een bericht om deze gewerkte uren goed te keuren. Kloppen de uren? Dan ontvangt u van ons een factuur die u via iDEAL of bankoverboeking kan betalen. De tuinier wordt vervolgens door onze betalingsprovider uitbetaald. Nooit meer contant geld in huis halen & géén administratieve lasten voor u dus!

Interesse in een tuinman in Etten-Leur? 

Een tuinman aanvragen is zo gedaan:

  1. U plaatst een aanvraag op onze website
  2. U ontvangt van ons inloggegevens per mail en wij gaan voor u op zoek naar een tuinman bij u in de omgeving
  3. Gemiddeld vinden wij binnen 2 a 3 werkdagen een geschikte tuinman

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED