Vanaf 6 januari zijn wij Hlprs! Lees hier meer...

Tuinman gevraagd - €22,95 p/u

Tuinman gevraagd voor eenmalig of structureel tuinonderhoud? TuinKlushulp helpt u daar graag bij! Wij zoeken een gescreende tuinman bij u in de buurt voor slechts €22,95 per uur. Plaats nu uw aanvraag en wij gaan direct voor uw aan de slag!

Gescreende dienstverleners

Bij TuinKlushulp vinden we het heel belangrijk dat u altijd aan een betrouwbare dienstverlener wordt gekoppeld. Daarom werken wij uitsluitend met gescreende tuin- en klushulpen. Tijdens onze screening bespreken wij de motivatie en werkervaring van de dienstverlener. Daarnaast voeren wij ook nog een extra referentiecheck uit bij eerdere werkgevers. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een betrouwbare en gemotiveerde tuinman!

Voordelen TuinKlushulp

Naast het feit dat u verzekerd bent van een gescreende tuinman, biedt TuinKlushulp nog veel meer voordelen:

  • Verzekerd bij schade
  • Administratie is geregeld
  • Geen contante betaling nodig
  • Meer dan 10 jaar ervaring

Gunstig uurtarief

TuinKlushulp hanteert een standaard uurtarief van €22,95 voor allerlei klussen. Van snoeiwerk, tot aan het verwijderen van onkruid. Maar ook schoffelen en planten water geven is geen probleem voor onze tuinmannen. Tuinman gevraagd om uw tuin netjes te onderhouden? U kunt via onze website een aanvraag plaatsen. Daar geeft u zelf aan of u wel of geen reiskosten wilt vergoeden. U betaalt nooit meer dan €10,- (€0,19 cent per kilometer). Wanneer u bereid bent tot een reiskostenvergoeding vergroot dat de kans dat wij snel een geschikte tuinman vinden!

Betaling via bank

Wij maken het u graag gemakkelijk. Daarom zoeken wij niet alleen een tuinman, maar regelen wij ook de gehele administratie. U hoeft de dienstverlener niet meer contact uit te betalen, maar u ontvangt van ons een factuur via de mail. Dit factuurbedrag maakt u naar ons over en wij betalen vervolgens uw tuinman uit. Makkelijk en zo geregeld!

Tuinman gevraagd? Plaats nu uw aanvraag!

Wilt u graag kennismaken met een tuinman bij u in de buurt? Vul dan nu het aanvraagformulier in en wij zoeken voor u een gescreende en betrouwbare dienstverlener.

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 0 / 0 - 0 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED