Tuinman in Groningen - € 22,95 per uur

Tuinman in Groningen gezocht voor een klein prijsje? Bij TuinKlushulp vindt u die! Wij hebben in uw omgeving verschillende tuinhulpen beschikbaar die er graag voor zorgen dat uw tuin er weer netjes en verzorgd bij ligt. Een gescreende tuinhulp aanvragen via TuinKlushulp is gemakkelijk en vrijblijvend. Wanneer u het aanvraagformulier invult, gaan wij direct voor u op zoek naar een tuinman die voldoet aan uw wensen. Doordat onze tuinmannen werken met een vast laag uurtarief van € 22,95 komt u bij ons niet voor onverwachte kosten te staan. Vraag nu tuinhulp aan! 

Vast laag uurtarief

Dankzij het vaste lage uurtarief dat u voor een tuinman via TuinKlushulp betaalt (€22,95), komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Dit tarief is all-in en ongeacht het soort werkzaamheden! U kunt samen met de tuinhulp bespreken wie er voor het benodigde materiaal zorgt. Dit is natuurlijk afhankelijk van de klus en van uw wensen. Een tuinhulp kan het grootste deel van uw tuinklussen voor u uit handen nemen. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Het winterklaar of zomerklaar maken van uw tuin
  • Algemeen tuinonderhoud (zoals onkruid verwijderen, planten water geven, grasmaaien etc.)
  • Schoffelen
  • Snoeiwerkzaamheden
  • Planten (ver)plaatsen

Hoe verloopt de procedure?

Een tuinman aanvragen via TuinKlushulp is erg makkelijk. U vult gewoon het korte aanvraagformulier in op onze website. Een aanvraag plaatsen is geheel vrijblijvend. Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen, gaan wij voor u op zoek naar een geschikte tuinhulp bij u in Groningen. Wanneer wij iemand hebben gevonden, kunt u contact opnemen met de tuinman. Bevalt dat eerste contact goed? Dan gaat de dienstverlener bij u aan de slag op een dag die voor u uitkomt!

Gescreende dienstverleners

Wij werken enkel met gescreende tuinmannen. Dat betekent dat, vóórdat een tuinhulp bij u in Groningen aan de slag kan, hij of zij een online integriteit interview met goed resultaat heeft afgerond. Daarnaast hebben wij uitgebreid de motivatie en ervaring van een tuinman besproken en doen we bij iedere tuinhulp een referentiecheck. Op die manier zorgen we ervoor dat wij goed inzicht hebben in de motivatie en ervaring van de verschillende tuinhulpen. Zo zorgen wij voor een betere match, wat weer resulteert in een nette, verzorgde tuin!

Tuinman in Groningen aanvragen?

Het inhuren via TuinKlushulp brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Een ervaren tuinman voor slechts €22,95 per uur (all-in)
  • Alle administratie is voor u geregeld
  • Snel en direct contact met een dienstverlener in Groningen
  • De tuinhulp is aanvullend verzekerd
  • TuinKlushulp is al meer dan 10 jaar actief in de dienstverlenende sector

Meer weten over het inhuren van een geschikte tuinman in Groningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn ook bereikbaar op WhatsApp: 06-14911261.

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED