Tuinman in Maastricht - €22,95 per uur

Tuinman in Almere gezocht? TuinKlushulp helpt u daar graag bij. Aan de hand van uw beschrijving van de tuinklus, gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte tuinhulp in Maastricht. U betaalt slechts €22,95 per uur, géén voorrijkosten! Wacht niet langer en plaats nu uw aanvraag!

Hoe vraag ik een tuinman aan?

Via onze website plaatst u snel en eenvoudig een aanvraag voor een tuinman in Maastricht. Wanneer uw aanvraag bij ons binnen is, gaan wij direct op zoek naar een ervaren tuinhulp in uw regio. Bij uw aanvraag kunt u ook aangeven of u zelf materiaal hebt of dat de dienstverlener dat mee moet nemen. Tevens kunt u aanvinken of het om een eenmalige of structurele klus gaat. U zit verder nergens aan vast: u betaalt uitsluitend voor de gewerkte uren van uw tuinman. TuinKlushulp hanteert een vast uurtarief van € 22,95 voor alle tuinwerkzaamheden.

Welke tuinklussen zijn er mogelijk?

Er zijn diverse tuinklussen mogelijk bij TuinKlushulp, waaronder:

Staat uw tuinopdracht er niet bij en weet u niet zeker of TuinKlushulp u daarmee kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn ook bereikbaar op WhatsApp: 06-14911261. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een berichtje terug (in het weekend zijn wij gesloten). 

Voordelen van TuinKlushulp!

Met TuinKlushulp profiteert u direct van de volgende voordelen:

Heeft u een spoedklus? Ook dat is mogelijk bij TuinKlushulp. Vermeld de gewenste uitvoerdatum bij uw aanvraag en wij zetten uw tuinopdrachten met spoed uit onder onze beschikbare tuinhulpen. Ook spoedklussen voeren wij uit voor slechts €22,95 per uur.

Tuinman in Maastricht aanvragen

Heeft u interesse in een tuinhulp bij u in de buurt? Schakel dan onze hulp in! Vaak kunnen we u al binnen 1 a 2 werkdagen aan een ervaren tuinhulp voorstellen. 

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen

Uw voordelen

  • U hoeft niet zelf op zoek naar een tuin- / klushulp
  • Slechts €22,95 per uur
  • Géén voorrijkosten
  • Gescreende dienstverleners
  • Gemakkelijke betaling via iDEAL
  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • Ruim 10 jaar ervaring

Uniek

Gescreende Hulp Tuinklushulp

Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED