Tuinman prijs - €22,95 per uur

Bent u benieuwd naar de prijs van een tuinman? Bij TuinKlushulp hanteren wij een zeer gunstig tarief van slechts €22,95 per gewerkte uur. Zo kunt u dus voor een klein prijsje een tuinman bij u in de buurt inhuren. Wacht dus niet langer en plaats nu een aanvraag!

Meer dan 10 jaar ervaring

TuinKlushulp is onderdeel van H-Cleaning B.V. Al meer dan 10 jaar bieden wij particuliere huishoudens verschillende soorten gemak diensten aan voor in én om het huis. TuinKlushulp is hiervan een goed voorbeeld. Wij maken het u graag gemakkelijk. U hoeft alleen online een aanvraag te plaatsen en wij zoeken een geschikte tuinhulp bij u in de buurt. Daarnaast bent u altijd verzekerd van een betrouwbare dienstverlener: wij zetten alleen gescreende tuin- en klushulpen in bij onze klanten.

Gescreende tuinmannen

Wanneer u een tuinman wilt inschakelen, is het belangrijk dat dat u hem of haar blindelings kan vertrouwen. Daarom doorlopen onze tuin- en klusjesmannen allemaal een grondige screening. Tijdens het uitgebreide intakegesprek komen onder andere motivatie en relevante werkervaring aan bod. Daarnaast voeren we bij iedere dienstverlener ook een referentiecheck uit. Zo weten we 100% zeker dat we u aan een betrouwbare tuinman koppelen.

Contante betaling overbodig

Nadat de tuinman de tuinklus bij u heeft uitgevoerd, vult hij of zij zelf de gewerkte uren via ons inlogsysteem in. Via e-mail ontvangt u van ons een factuur met deze gewerkte uren. Het factuurbedrag kunt u vervolgens via bankoverschrijving naar ons overmaken. Super makkelijk en zo gedaan! Hierdoor hoeft u dus nooit meer contant geld in huis te halen om de tuinman uit te betalen. De minimale afname is 1 uur (a €22,95).

Voordelen TuinKlushulp

Een tuinhulp aanvragen bij TuinKlushulp heeft veel voordelen, waaronder de prijs: slechts €22,95 per uur. Daarnaast hanteren wij géén voorrijdkosten en u kunt er zelf voor kiezen om wel of geen reiskosten voor uw tuinhulp te vergoeden.

  • Aanvullend verzekerd bij schade
  • Administratie geregeld
  • Snel een gescreende tuinman
  • Lokale dienstverleners

Tuinman aanvragen voor een lage prijs

Kunt u wel wat hulp gebruiken om u tuin mooi in te richten? Of wilt u uw tuin winterklaar maken? Plaats dan snel een aanvraag bij TuinKlushulp en wij zoeken een tuinman bij u in de omgeving die u daarbij kan helpen!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 - 705 beoordelingen

Uw voordelen

  • U hoeft niet zelf op zoek naar een tuin- / klushulp
  • Slechts €22,95 per uur
  • Géén voorrijkosten
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Betaling via bankoverschrijving, iDEAL of automatische incasso
  • Verzekerde dienstverleners

 

Uniek

Gescreende Hulp Tuinklushulp

KLANTENSERVICE - Nu open

Klantenservice TuinKlushulp

Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED