Tuinman Rotterdam - € 22,95 per uur

Tuinman nodig in Rotterdam? Is uw tuin nodig toe aan onderhoud, maar heeft u zelf niet de tijd of beschikt u niet over groene vingers? TuinKlushulp regelt voor u geschikte tuinhulp in de regio Rotterdam! Op die manier wordt uw tuin voor u in orde gemaakt, zodat u daarna zorgeloos kunt genieten van een opgeknapte tuin.

Hoe schakel ik een tuinman in? 

Met TuinKlushulp schakelt u eenvoudig een betrouwbare tuinman in die aan uw wensen kan voldoen. Voor slechts € 22,95 per uur heeft u al een tuinman die bij u in Rotterdam aan de slag gaat. Voordat een tuinman bij u aan het werk gaat, wordt hij of zij altijd eerst door ons persoonlijk gesproken en gescreend. Op die manier weten wij dat een tuinman betrouwbaar werkt en beschikt over voldoende kennis van de tuin. Verder betaalt u bij ons altijd het vaste uurtarief van € 22,95 per uur, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Hoe werkt het?

Een aanvraag voor een geschikte tuinman gaat heel gemakkelijk via de website. Daarna gaan wij direct voor u op zoek naar een tuinhulp die voldoet aan alle eisen. Zodra wij iemand hebben gevonden, kunt u contact opnemen met deze tuinman. U maakt direct een afspraak en voor u het weet gaat de tuinman bij u in Rotterdam aan de slag!

Waarom TuinKlushulp?

Het inhuren van een tuinman via TuinKlushulp biedt u direct een aantal voordelen:

  • Een vast uurtarief van €22,95 per uur (all-in)
  • Snel en persoonlijk contact met uw tuinman in Rotterdam
  • Alle administratie wordt voor u geregeld: betaling via iDEAL 
  • Alle tuinmannen zijn aanvullend verzekerd voor eventuele schade
  • De tuinman werkt wit
  • TuinKlushulp is al meer dan 10 jaar actief in de dienstverlenende sector

Wat doen onze tuinmannen?

Staat uw klus er niet bij? Geen zorgen! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zijn ook bereikbaar voor vragen via WhatsApp op: 06-14911261.

Interesse in een tuinman in Rotterdam? 

Heeft u een eenmalige tuinopdracht? Ook dan bent u bij TuinKlushulp aan het juiste adres. Een aanvraag plaatsen helemaal niet moeilijk. U kunt hier een beschrijving van de klus geven en aan de hand daarvan gaan wij op zoek naar een geschikte tuinhulp bij u in de buurt.

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED