Tuinonderhoud - €22,95 per uur

Tuinonderhoud gezocht voor een betaalbare prijs? Zoekt u hulp in de tuin om uw tuin op orde te houden zodat u kunt genieten van een mooie en verzorgde tuin? Huur dan een tuinhulp in via TuinKlushulp! Hij of zij kan uw tuinonderhoud op zich nemen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Slechts €22,95 per uur (all-in). Plaats nu uw aanvraag en wij vinden snel een tuinman bij u in de buurt. 

TuinKlushulp regelt een ervaren tuinman

Een aanvraag plaatsen gaat gemakkelijk en snel via onze website. U geeft een beschrijving van de tuinklus die gedaan moet worden. Zodra wij de aanvraag binnenkrijgen, gaan wij op zoek naar een geschikte tuinhulp die het onderhoud in uw tuin op zich kan nemen. Wanneer wij iemand hebben gevonden bij u in de omgeving, ontvangt u van ons per e-mail bericht hierover. U kunt dan contact opnemen met hem of haar en een afspraak maken om in uw tuin aan de slag te gaan.  

Wat kost een tuinman?

De tuinier die bij u het tuinonderhoud komt doen, kan onder andere de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

Staat uw tuinklus er niet bij? Geen probleem! U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn ook bereikbaar op WhatsApp via: 06-14911261. Grote klussen waarbij groot tuingereedschap nodig is, zoals het bouwen van een compleet nieuwe schutting of schuur of het betegelen van een tuin zijn helaas niet mogelijk via TuinKlushulp. Hiervoor kunt u terecht bij erkende hoveniers- of klusbedrijven. Wilt u in contact komen met een erkend hoveniers- of klusbedrijf? Vul dan het contactformulier professional in.

Tuinonderhoud prijzen

Wij hanteren een vast uurtarief van €22,95 (all-in). Dit is ongeacht de klus die gedaan moet worden bij u! In principe zorgt u zelf voor de aanwezigheid van het juiste materiaal en gereedschap, maar in onderling overleg kan de tuinman ook zelf tuingereedschap meenemen. Hier kunnen echter wel extra kosten voor in rekening gebracht worden. Dit gaat allemaal in overleg met de tuinhulp.

Voordelen van TuinKlushulp

  • Tuinhulp met ervaring in tuinonderhoud voor slechts €22,95 per uur.
  • Snel en direct contact met de voorgestelde tuinhulp.
  • De tuinhulp is aanvullend verzekerd.
  • Alle administratie is geregeld.
  • Handig inlogsysteem waar u alle formulieren die u nodig heeft gemakkelijk terugvindt.

Ervaren tuinhulp gezocht om uw tuin te onderhouden?

Plaats dan nu uw aanvraag! Wij gaan direct voor u op zoek naar een geschikte tuinier die bij u in de buurt woont. Wacht niet langer en plaats nu (vrijblijvend) een aanvraag!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 256 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED