Vakman gezocht? - €22,95 per uur

Vakman gezocht voor uw tuinklus? Of bent u op zoek naar een klusjesman? Bij TuinKlushulp plaatst u heel eenvoudig online een aanvraag. Wij koppelen u dan zo snel mogelijk aan een geschikte dienstverlener bij u in de buurt. Gunstig tarief van €22,95 per uur!

Makkelijk en snel geregeld

Staan er bij u thuis ook nog een aantal klusjes op de planning waar u steeds maar niet aan toe komt? En bent u op zoek naar een handige vakman die u hierbij kan helpen? Dan is TuinKlushulp voor u de oplossing! Wij zoeken uit ons bestand aan dienstverleners een vakman die precies bij uw klus past. U ontvangt direct zijn/haar contactgegevens om een afspraak in te plannen.

Uitgebreide screening

U kunt online via onze website heel eenvoudig een aanvraag plaatsen voor een tuinman of klusjesman. TuinKlushulp biedt alleen gescreende dienstverleners aan. Ze zorgen wij voor een passende match tussen u en de klusser of tuinman. Wij werken samen met het onafhankelijke bedrijf DIIS (Digitaal Interactief Interview Systeem) dat gespecialiseerd is in het testen van personeel op het betrouwbaarheid. Na een positieve score op het integriteit interview, controleren wij ook de eerdere werkervaring en motivatie. Wanneer de tuinman of klusjesman alle onderdelen met een positief resultaat behaald, zetten wij hem/haar in bij onze klanten.

Gunstig uurtarief

Vakman gezocht? TuinKlushulp hanteert een vast uurtarief van €22,95. U kunt voor verschillende klussen bij ons terecht. Mogelijke klussen die onze dienstverleners kunnen uitvoeren zijn:

  • Tuinklussen (gras maaien, onkruid verwijderen, schoffelen, planten water geven, etc)
  • Klussen in huis (ophangen schilderijen, vervangen/ophangen lampen, schilderen, monteren meubels)

Voor grote tuinklussen of verbouwingen verwijzen wij u graag door naar erkende hoveniers- en klusbedrijven bij u in de regio. U kunt hiervoor het contactformulier professional invullen. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Bekijk dan vooral onze veel gestelde vragen pagina. Daar vindt u antwoord op al uw vragen!

Vakman gezocht? Plaats nu uw aanvraag!

Wilt u graag in contact komen met een vakman bij u in de buurt? Plaats dan snel een aanvraag en wij gaan direct voor u aan de slag!

 

Beoordeling

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 - 222 beoordelingen
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 17:00
Vandaag
08:30 - 16:00
Vandaag
CLOSED
Vandaag
CLOSED